Imam 26 godina i nikada nisam doživela VRHUNAC! Moj dečko mi ispunjava sve želje u krevetu, ali…

Ona je u agoniji jer ceo život čeka na svoj prvi orgazam

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: mediablitzimages (uk) Limited / Alamy / Profimedia

Uzalud je nekome reći da se u seksu može uživati i bez orgazma, naročito kada se radi o nekome ko nije nikada u životu iskusio vrhunac.

“Imam 26, a moj dečko 28 godina. On je predivan i do ušiju sam zaljubljena u njega. Ali, šta god da on uradi u krevetu, sve je uzalud jer ja ne mogu da doživim orgazam“, priča devojka i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ne mogu da lažem i da kažem da se on ne trudi. Bukvalno mi ispunjava sve želje u krevetu – od oralnog seksa do poza koje se meni najviše sviđaju”.

“Međutim, ništa nije upalilo i primećujem da mu sve više smeta to što ne može da me zadovolji. Pokušala sam da mu objasnim da to nije njegova krivica i da sam uvek bila ovakva, ali on neće da me sluša”, očajna je Engleskinja.

Foto: Mihai Blanaru / Alamy / Alamy / Profimedia

“Trebalo bi da se venčamo naredne godine, i ja sam u strahu da će on otkazati svadbu ukoliko ne rešim svoj problem. Pitam se da li možda imam neki medicinski problem”, zaključila je ona.

Odgovor terapeuta: Mislim da ste oboje sebi stvorili previše pritiska. Probajte da se vratite osnovama – na primer, da samo ležite jedno pored drugog i dodirujete se.

Foto: Freepik/alexvolot

Većina žena ne može da doživi orgazam tokom klasičnog seksa sa penetracijom i potrebna im je dodatna stimulacija klitorisa.

Pokušajte da masturbirate.

Foto: HELEN MCARDLE / Sciencephoto / Profimedia

Tek kada upoznate vaše telo znaćete šta vam donosi najviše zadovoljstva, i dećku ćete moći da pokažete kako želite da vas dodiruje. Ukoliko se problem prolongira, možda biste mogli da probate sa seks terapijom.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar