Ćerka Branislava Lečića doživela peh na snimanju filma “Dara iz Jasenovca”: Završila u GIPSU!

Poslednjeg dana snimanja morala je da poseti Urfentni centar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ KurirTv

Ćerka našeg proslavljenog glumca Branislava Lečića, Ana, igrala je u hit filmu “Dara iz Jasenovca”, koji je osvojio publiku širom regiona.

Ana je igrala ozloglašenu i hladnokrvnu nadzornicu Božicu, koja na kraju filma puca u malu Daru pokušavajući da je ubije dok beži iz logora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ana priznaje da joj je to bila najteža scena, a gledaocima je poznato da, osim što puca u Daru, u toj sceni ubija Blankicu, koju igra Jelena Grujičić.

Foto: Instagram/Printscreen

“Rekla sam, ako sad krenem s tom emocijom, ništa neću uraditi. Trudila sam se da budem što hladnokrvnija, a kasnije da se isplačem”, rekla je Ana u emisiji “Sceniranje” na Kurir TV, pa otkrila i jedan nepoznati detalj sa snimanja.

“Kako smo probali to nabrzinu, pošto ja držim pravi pištolj i lažne metke, i pošto Blankica mora da mi izbije taj pištolj, u momentu ponavljanja scene mi je udarila u kost ili u pištolj, ne znam…i desio joj se prelom”, ispričala je glumica i dodala kako je njena koleginica nastavila da snima sa rukom u gipsu nakon odlaska u Urgentni centar.

Ćerka Branislava Lečića u filmu “Dara iz Jasenovca”: Otkrila zašto je uloga Božice kao skrojena za nju

“Doktor je bio na setu, a ona je bila hrabra, pa je rekla: “Pa, hajde da snimimo”. Hvala Bogu da joj je čovek rekao da odmah ide kod doktora”, izjavila je Ana i dodala da je sreća u nesreći što je to bio poslednji dan snimanja filma, pa je mogla da se oporavi.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar