NAPAD u Knez Mihailovoj! Ponižavao radnika gradske čistoće, pa ga stigla kazna, dobio PESNICU u oko (VIDEO)

Oglasio se i objasnio šta se desilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/TikTok

Zoran Jovanović, nekadašnji učesnik Parova i popularni tiktoker, koji je nedavno skrenuo pažnju na sebe kada je objavio video u kom ponižava radnika gradske čistoće, navodno je napadnut u centru Beograda.

Snimak navodnog napada kruži Tviterom, a on je na TikToku je objasnio kako je došlo do njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zoran tvrdi da je u pitanju bio izazov koji mu je zadao drugar, kada ga je jedan momak u Knez Mihajlovoj udario pesnicom u oko.


“Drugar mi je zadao izazov da se zaletim na nekog lika u Knezu i da ga gurnem. Ja se zalećem na jednog lika, gurnem ga polako, taj lik se nasmejao, a njegov drugar se zaleto na mene i nabada me iz sve snage u oko. Toliko mi je modro, imam masnicu preko celog oka”, rekao je on u video na kom se vidi kako ima gazu i lastere na oko.

@ludibrattLik me je udario i pobegao… #fyp #foryou #foryoupage #viral #challenge #ludibratt♬ original sound – ludibratt?


Nekadašnji učesnik rijaliti programa Parovi, ranije je šokirao je javnost, kada je na svom TikTok nalogu objavio video iz Knez Mihajlove na kom se vidi kako maltretira radnika gradske čistoće, otima mu metlu i đubrovnik, a zatim beži.



Izvor: Mondo

Komentari (4)

  1. Odlicno, samo je taj trebao tako da ga umlati da godinu dana jede na cevku. Tako treba sa ovakvima. Zato sto ocigledno ne postuju druge ljude. Cuj, zadao mu izazov. Dabogda sledeci put kad se ovaj "šali" tako sto nekoga ponizava ili napada (guranje je napad) naleteo na ludaka koji ce izvaditi noz pa mu ga sjuriti u srce. To je dobro. Za primer ostalim "šaljivdžijama".

    Odgovori

Ostavite komentar