Srednjoškolci 2 PUTA dobili blizance: Devojka tvrdi da je uzimala pilule, momak krije tajnu? (FOTO)

Pravi je podvig roditi četvoro dece za manje od dve godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/kennmegrochas

Kenrik i Megi Rohas (oboje 19 godina) zaljubili su se u srednjoj školi i dok su je završavali, saznali su da je ona trudna.

Bili su u šoku jer je koristila pilule za kontracepciju, ali hrabro su se uhvatili u koštac sa najvećim životnim izazovom.

Kristina udavila sina misleći da je ĐAVOLJE dete: Posle sahrane dobila znak odozgo, pa se kaznila

Krajem januara prošle godine dobili su devojčicu Lolu i dečaka Kenija Juniora, ali samo godinu dana kasnije, njima su se “pridružili” u porodici i još dve seke – Džuel i Kristal.

Megi posle dobijanja četvoro dece za manje od dve godine kaže da su pilule koje je koristila potpuna prevara, kao i da ne postoji sigurna zaštita na svetu tokom intimnih odnosa.

“Pre prve trudnoće upražnjavali smo seks ali dosta retko. Kada sam osetila da imam neku mučninu i da mi nešto nije u redu sa organizmom, otišla sam ginekologu koji mi je saopštio radosne vesti. Bili smo sluđeni. Kenrik nije bio toliko uplašen, štaviše, delovao mi je da je ovo i priželjkivao, ali ja sam se odsekla. Uz pomoć roditelja, izgurali smo trudnoću i dočekali Lolu i malog Kenija”, kaže Megi Rohas koja je kada je zatrudnela imala samo 17 godina.

Dogovorili su se da nikada više ne koriste pilule, već samo kondom.

Imaju samo po 19 godina, a već četvoro dece, Foto: Instagram/kennmegrojas

“Samo tri meseca posle porođaja, znači bukvalno kada smo drugi ili treći put spavali, ponovo sam zatrudnela! Ni kondom nije pomogao. Neobjašnjivo. Kada mi je ginekolog rekao da su ponovo blizanci rekla sam mu da mu nije neka šala, ali on se uvredio. Tada sam shvatila da ću opet imati blizanačku trudnoću. Posvađala sam se sa mužem misleći da je on to namerno izazvao. Optužila sam ga prvo da nije imao kondom, posle i da ga je bušio, ali on je rekao da su to sve gluposti. I dalje mislim da krije neku tajnu (smeh)”, kaže majka četvoro dece.

Kenrik tvrdi da je sve ovo predodređeno, da sa 19 godina bude otac četvoro mališana.

“Priznajem da sam krio tajnu. Želeo sam silno da imam puno dece, a Megi to nikada nisam rekao. Štaviše, spreman sam za još dece”, rekao je on dok ga je supruga “streljala” pogledom.

Izbacili joj decu iz škole kada su isplivale njene VRUĆE slike: Otkrila KO ju je prijavio, pa ga uništila



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar