Imam 56 godina, moj dečko je 20 godina mlađi: Vodimo ljubav 3 puta dnevno i samo on može da me zadovolji!

Šandi Suktari izlazi isključivo sa mlađim muškarcima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/shaktisundari

Veza u kojoj je žena mnogo starija od muškarca, i dalje predstavlja tabu.

A Šakti Sundari (56) kaže da je shvatila šta je pravi seks tek kada je upoznala Roba, svog 20 godina mlađeg dečka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Seks je uvek bio bitan deo mog života, i sada kada sam u pedesetim, bolji je nego ikada”, započinje Šakti svoju priču.

“Bila sam devica do 21. godine, udala sam se 24, a seks je bio neverovatno dosadan. Pomislila sam: Nemoguće, da je ovo sve što postoji. Posle 4 godine sam se razvela. Posle razvoda sam upoznala mlađeg muškarca koji me je upoznao sa neverovatnim seksom. S njim je svako vođenje ljubavi bilo poput eksplozije”, objašnjava Sundari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakti Sundari (@shaktisundari)

“Kada sam imala 35 udala sam se po drugi put. Seksualni život je bio sjajan. Međutim, sve se promenilo posle mog prvog porođaja koji je bio veoma komplikovan. Svaki pokušaj seksa mi je bio veoma bolan i to je dovelo do jaza među nama”, kaže ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakti Sundari (@shaktisundari)

“Drugi put sam se razvela posle 5 godina braka i od tada, uvek sam privlačila mlađe muškarce. Zbog toga što trčim, hranim se zdravo i redovno vežbam, izgledam mlađe. Pre četiri meseca sam na jednoj večeri upoznala Roba. Imamo seks dva, tri puta dnevno. Ne mogu da zamislim da smo zajedno a da ne vodimo ljubav”, navodi Šakti i nastavlja:

“Seks nam traje najamnje po sat vremena. Bila bih razočarana jer seks “na brzaka” nije za mene. Jedino mlađi muškarci kao što je Rob mogu da me zadovolje i “isprate” moju energiju i izdržljivost u krevetu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakti Sundari (@shaktisundari)

“Za mene, seks nije samo fizička radnja. Rob i ja smo na istoj talasnoj dužini – oboje smo samouvereni, iskreni i delimo iste vrednosti, zato smo i kompatibilni u krevetu. Ne osećam potrebu da se menjam zbog mlađeg muškarca. Veoma retko se šminkam, farbam kosu ili brijem noge”, tvrdi Sundari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakti Sundari (@shaktisundari)

“Ali, muškarci koje privlačim, smatraju da sam veoma seksi. To nema nikakve veze sa mojim izgledom već sa samopouzdanjem koje ja imam. Zato mislim da je sjajan seksualni život moguć za svaku ženu”, zaključila je Šakti.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (8)

Ostavite komentar