Imam 32 godine i NIKADA nisam vodila ljubav, ali JEDNA stvar me plaši još više

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mihai Blanaru / Alamy / Alamy / Profimedia

Kada neko nikada nije bio u vezi, pa čak ni imao seks, sasvim je normalno da mu i najmanje sitnice, poput ljubljenja, predstavljaju pravu misteriju.

To pokazuje i slučaj Engleskinje koja nije sigurna šta bi trebala da radi na prvom “pravom” izlasku sa muškarcem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Imam 32 godine, i pre karantina sam upoznala divnog muškaraca koji je 3 godine stariji od mene”, priča ona i nastavlja:

“Svaki dan se čujemo telefonom i imamo toliko toga zajedničkog. Ali, kako se bliži naš prvi izlazak ja sam sve više uplašena”, navodi žena i nastavlja:

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

“Imamo mnogo zajedničkih planova za budućnost, ali kada se radi o vezama ja sam poptpuno neiskusna. Nikada nisam imala seks, ali to nije ono što mi predstavlja najveći problem”.

“Prestravljena sam od prvog poljupca. Nisam nikoga poljubila do sada… U paranoji sam da ću sve upropastiti. Jasno mi je da ne postoje pravila ljubljenja, ali ubeđena sam da ću negde pogrešiti, i zbog toga me je sramota”, kaže Britanka.

Foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

“Njemu nisam rekla koliko sam neiskusna jer se bojim da će to samo pogoršati stvari. Znam da je on imao nekoliko devojaka pre mene. Očajna sam, šta da radim?”, iskrena je Engleskinja.

Odgovor terapeuta: Ljubljenje nije toliko teško koliko se čini. Prepustite se trenutku, i shvatićete da kada se to dogodi, niste nigde pogrešili.

Foto: Goran Bogicevic / Alamy / Alamy / Profimedia

Ne žurite… Kada ste spremni za poljubac blago nagnite glavu udesno, kako biste izbegli sudar nosevima. Ali, čak i ako se to desi, nasmejte se, sve je to normalno.

Da bi vam bilo lakše na početku, neka poljupci budu kratki i jednostavni.

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar