Bugatti Chiron i Transformersi od otpadnog metala: Skriveni dragulji Tajlanda (VIDEO)

Vredni majstori proizvode nesvakidašnje replike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Zhang Keren / Xinhua News / Profimedia

Superautomobili su prava remek-dela, pa ne čudi da pojedini primerci dostižu fantastičnu vrednost. Takav je slučaj s kultnim Bugatti Chironom, koji će vlasnika koštati tri miliona zelenih novčanica.

Replike četvorotočkaša ne dobijaju previše pažnje, ma koliko neverovatno izgledale.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, s vremena na vreme pojavi je umetnik koji zasluži “pet minuta slave”. Setimo se samo Henrija Gončalvesa (19) iz Sao Paola i njegovih kartonskih dvotočkaša.

Klijenti širom sveta

Danas vas vodimo na Tajland, gde je locirana radionica Scrap Metal Art Thailand. Na istoj lokaciji nalazi se i muzej, koji izlaže dela umetnika iz čitave zemlje.

Radionica je osnovana 2012, radi po porudžbini i ima klijente širom sveta, uključujući Kuvajt i UAE, prenosi Autoevolution.

Vredni majstori proizvode nesvakidašnje replike, ne samo automobila i motocikala, već i robota! Prodajne cene su između 3.000 i 30.000 dolara.

Foto: Mladen ANTONOV / AFP / Profimedia

Lepotan od metala

Najnoviji dragulj je replika već pomenutog Bugatti Chirona, izrađena po posebnoj porudžbini iz Švedske.

Vozilo je predstavljeno do najsitnijeg detalja, uz pomoć otpadnog metala, a jedino mu nedostaje motor. Nažalost, ne znamo koliko je vremena potrošeno na izradu ovog lepotana.

U narednom prilogu, videćete četvorotočkaš u punom sjaju, ali i druga umetnička dela radionice Scrap Metal Art Thailand:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar