Patrijarh Porfirije čestitao Novaku titulu u Melburnu: Puniš nam srca ponosom!

Lepe reči...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Patrijarh srpski Porfirije čestitao je najboljem teniseru sveta Novaku Ðokoviću trijumf na Australijan openu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Najbolji teniser sveta se u Melburnu rekordni deveti put u karijeri okitio najvećim trofejom posle trijumfa nad Rusom Danilom Medvedevim u finalu od 3:0.

– Čestitam našem Novaku Ðokoviću njegovu veliku pobedu na australijskom turniru, ali i, još više, njegov novi podvig. To što on čini jeste vrhunski sport, ali i nešto mnogo više od toga. Nešto što diže moral i puni srca ponosom svih nas koji sa njim učestvujemo u zajedničkim borbama sa malodušnošću, učeći da istrpimo bolove i prevaziđemo sva fizička ograničenja, baš kao i on. U tome je i sama svrha onoga što već godinama dobijamo od nesalomljivog, kao stena čvrstog, Novaka – navodi se u čestitki patrijarha.

Niko kao Novak: Đoković nadmašio Federera u još jednom rekordu!



Izvor:

Komentari (1)

  1. Sokiran sam da nass novi patrijarh tako aktivno ucestvuje u svetovnom zivotu naroda! TO je potpuno neuobicajeno da On izjavljuje saucesce umrlom pevacu i cestita sportisti na sportskom rezultatu.Pogotovo tako opsirno i svetovno... TO nije njegov posao! Njegov posao je da se bavi Crkvom i verom! Sebe sada preispitujem i razmisljam da lisu Patrijar Pavle ili Patrijarh Irenej cestitali Novaku osvajanje GS turnira ili da je izjavio saucesce porodici jednog pevaca.... Stvarno se pitam zasto to i sta nass Patrijarh stvarno porucuje svojoj pastvi?! Cudan neki Patrijarh,skroz cudan!

    Odgovori

Ostavite komentar