UBIĆE ME! Aleksandra živi u paklu – komšija Robert joj svaki dan preti NOŽEM, sad je uradio i OVO (VIDEO)

Neverovatno, ali ona trenutno iz jednog razloga ne može ništa da uradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Inside edition

Ogromno strpljenje imala je Amerikanka Aleksandra Stoun iz Zapadnog Holivuda u Kaliforniji sa nasilnim komšijom.

Upravnica zgrade u kojoj i sama živi, rekla je za Inside edition da je mesecima trpela psihičku torturu od komšije Roberta Sargisjana koji živi prekoputa nje. Nije joj jasno zašto mu se toliko zamerila kad je na početku sve bilo u redu.

Aleksandra je rekla da je komšija Robert psovao, vređao i maltetirao svaki dan, da bi joj na kraju upao u stan kroz – plafon.

“Mogla sam odavno da ga prijavim i strpam u zatvor da sam htela. Sad ne mogu jer je zakon u Kaliforniji takav da je sve stalo za vreme koronavirusa. Moram da čekam. Vrhunac njegove torture nadamnom dogodio se kada je upao u moj stan kroz – plafon! Sedela sam u sobi za stolom kad sam čula da neko lupa iznad mene. Gore niko nije živeo. Robert je nelegalno upao u stan i počeo da ruši pod, odnosno moj plafon. Na kraju sam ga videla iznad sebe sa nožem i čekićem u rukama”, rekla je Aleksandra.

Ona dodaje da joj je pre i noću dolazio na vrata što kamere mogu da potvrde.

“Ponekad je u 6 ujutro izlazio napolje i psovao me. Strahujem za svoj život. Prijavila sam ga policiji, ali niko ništa ne preduzima”, kaže Aleksandra dok razmišlja da li sada da se na jedan period odseli iz grada.

Momak (20) objavio da je zaprosio 54 godine STARIJU ženu! Zbog OVOG snimka sada živi u paklu (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar