Stanojević pred veliki jubilej: Tumba je trener svih trenera, ne kajem se što nismo doveli napadača!

Trener Partizana po 100. put na klupi crno-belih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Utakmica Partizana sa Javorom u Ivanjici biće posebna za Aleksandra Stanojevića, koji će u 23. kolu Superlige Srbije po 100. put u karijeri predvoditi crno-bele kao šef stručnog štaba.

Veliki uspeh za Stanojevića, koji kaže da je najviše u svojoj karijeri naučio od Ljubiše Tumbakovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Čast je što sam trener gormade od kluba, ali mi u Partizanu gajimo posebnu emociju, osećaj pripadnosti ovom klubu važniji je od bilo koje brojke. Želim da taj sistem vrednosti prenesem budućim generacijama. Za sve nas, pripadnike novijih, Ljubiša Tumbaković je trener svih trenera. Rekao bih da imamo njega, zatim slede svi ostali, tu smo negde. Nebitno ko koliko utakmica ima. Mada, jeste lep osećaj toliko se zadržati i biti deo ovako moćnog klub”, rekao je Stanojević.

Jedno od pitanja pred meč sa Javorom je bilo vezano za Žan Kristoga Baebeka, odnosno činjenicu da Partizan nije doveo nikoga u prelaznom roku.

„Ne kajem se što nismo doveli stranca u napadu, umesto Bajbeka. Od trenutka kad smo shvatili da Nikola Štulić odgovara našim zahtevim, sve se promenilo. Na kraju krajeva, Štulič je odradio kvalitetno završnicu jeseni i dobro radio na pripremama u Turskoj. Možda je bilo lakše da sam doveo stranca, ali bih time zatvorio postor ra razvoj mladog igrača, za kog mislim da je sjajan i koji nam je već nešto doneo“.

Filip Holender menja Baebeka, koji je i dalje rovit, i to radi veoma dobro.

„Igra odlično. Davao je golove, upisivao asistencije, važno mi je da igra fantastično za tim, sjajno otvara prostore sebi i drugima, a kad je tako ne može ništa da mi zasmeta, sve dok dobro radi za ekipu“.

Očekuje se uskoro da bi Filip Stevanović mogao da se vrati na teren.

„Bio je u protokolu u Ivanjici, međutim, fizički nije spreman. Nije prošao pripreme sa ekpom. Moraće da pojaćča treninge. Čekamo ga…“, istakao je Aleksandar Stanojević.

Najbolji golovi u istoriji Partizana – TOP 10 (VIDEO)

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar