Kao da je PREDOSEĆAO: Balašević čudnom porukom pred SMRT zbunio sve (FOTO)

Zbunio porodicu i obožavaoce

Foto: ATA images

U današnje vreme, kada je strah od koronavirusa na domaćoj sceni dostigao vrhunac, Đorđe Balašević je pred smrt čudnom porukom zbunio svoju porodicu, ali i zabrinuo brojne obožavaoce.

Naime, njegova ćerka Jelena Beba Balašević sa svojim pratiocima podelila je interesantnu prepisku sa svojim ocem čuvenim kantautorom Đorđem Balaševićem, te su mnogi postavili pitanje, da li je i čuveni muzičar zaražen koronavirusom?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, njegova ćerka poručila je da on nije pozitivan na koronu, već na život, te su svi odahnuli.

– Na sreću, nije pozitivan na koronu, samo je pozitivan na život. U ovom suludom vremenu gleda kako da nas nasmeje. Koronuo je, dakle, od zatvaranja, neizvesnosti, loših vesti svaki dan, brige – dodala je Beba.

Balašević je nju voleo ČETIRI DECENIJE: Zaprosio je na neverovatan način, a svadbu je obeležila TRAGEDIJA 

Foto: Printscreen

Poznato je koliko je Đorđe Balašević bio vezan za svoju ćerku Bebu, a kako je i sam istakao jedan od najtežih perioda u njegovom životu bio je upravo kada je njegova ćerka doživela tešku sabraćajku.

Ovo su Balaševićeve POSLEDNJE REČI: Tražio je samo jednu stvar, sestra sve otkrila

Jelena Balašević tada je mesecima bila nepokretna i u zaista kritičnom stanju. Ali je uz podršku porodice, tate Đorđa i majke Olivere, te svog brata Alekse uspešno prebrodila težak period.

Izvor: Objektiv.rs, Gloria.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (5)

Ostavi komentar

  1. U neko skorije vreme neće se pojaviti neko ni delićem sličan našem Đolu, a, ko zna, možda je to normalno, ali ostaće večno upamćen, taj njegov lik……….Za dalje šta bih rekao, govore moje suze, u ovom trenutku. Ehhh.

    Odgovori

Ostavite komentar