Isplivao novi STRAVIČAN SNIMAK Velje Nevolje: Ovako je Belivuk uterivao STRAH u kosti navijačima (VIDEO)

Ponovo je aktuelan stari snimak na kome Belivuk navodno izlazi na kraj sa nedisciplinovanom grupom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printskrin/ Youtube

Svakoga dana isplivavaju novi, zastrašujući detalji o navodnim zlodelima Veljka Belivuka i njegove grupe. Često se pominje i da se ova grupa sakrivala iza maske navijača, a nedvosmisleno je vodila glavnu reč na južnoj tribini Partizanovog stadiona.

Pisali smo ranije kako je tekao taj uspon i šta se sve dešavalo, a u javnosti je ponovo postao aktuelni audio snimak na kome se čuje Velja Nevolja kako disciplinuje navijačku grupu “Vandal Boys”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nema definitivne potvrde da je to zaista Velja, ali je to logično zaključiti jer je Belivuk bio vođa organizovanih navijača Partizana, a teško je i pomisliti da neko drugi osim njega sme ovako da razgovara sa drugima i pominje i “Kimija” i “Radeta”, vođe frakcije “Partizanovci”.

Veljin snajperista obučavao i ATENTATORE na “škaljarce”: Janković vodi do UBICE Kekinog kuma? 

Na snimku se čuje kako glas govori: “Ja vam nisam Kimi, nisam Rade, sise jedne male!”. “Vandal Boys” su jedno vreme bili sa Partizanovcima, ali su onda otišli od njih i prišli grupama na jugu, od kojih je glavna i vodeća bila Belivukova “Principi”.

Ako je zaključiti po ovom snimku, “Vandali” su se pojavili sa svojim obeležjima i jedini su okačili slike, uprkos kako izgleda dogovoru da se grupe ne ističu. Pominje se onda i njihova nedisciplina zbog kašnjenja, što je posebno izazvalo gnev osobe na snimku.

“Odakle vama ideja da se vi sami potpisujete? Svi idu kao grobari jug, samo se Vandali potpisuju. Niko ne kači slike, samo vandali kače slike… Ja vam nisam Kimi, nisam Rade, sise jedne male! I sledeći put kad zakasnite, ima ja da vas bijem sve pojedinačno… Sram vas bilo! Sad makar raščistili i završili bilo kakav vid saradnje sa vama, završićemo ako treba, ali neće više biti po vašem!”, besno urla glas sa snimka, navodno Velja Nevolja.

Zanimljivo je pročitati i komentare, od kojih su neki stari mesecima, a neki noviji i u kojima se vidi podela na one koji su protiv “Principa”, kao i na one koji govore da je Velja učinio više za jug nego svi ostali.Izvor: Mondo

Komentari (3)

  1. Da nije tuzno bilo bi smesno toliko je glupo, stvarno postoje ovakvi ljudi i sto jos gore ovi sto ih prate, hehehe kr.... ni

    Odgovori

Ostavite komentar