Beograđanka JECALA uživo u programu: Gosti emisije su odmah reagovali na ovaj njen problem

Samohrana majka u velikom problemu nakon što je u januaru ostala bez izvora prihoda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

– Imam platu 28.000, polovinu dajem izvršitelju, da bi posle dobila još dva rešenja za još dva izvršitelja, odakle ja da hranim svoju decu – javila se Beograđanka Jelena jecajući, uživo u programu televizije Hepi.

Noćna mora sa izvršiteljima nastala je zbog duga za struju. Jelena je navela da je samohrana majka i da boluje od epilepsije:

– Dok sam radila, imala sam platu 28.000 dinara, u januaru sam dobila otkaz. Od čega ja sada da živim? Struja koja mi redovno stiže, i koju redovno plaćam, odlazi na utuženi dug.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imam ćerku od 17 godina, ona ide u školu, a druga ćerka od 20 godina radi za minimalnu platu, od koje sada živimo. Srećom, uvek se nađu ljudi da pomognu, da preživimo. Stanujem u nasleđenom stanu od oca, koji je urušen, i za koji se plašim da mogu izvršitelji da mi ga uzmu – navela je Jelena.

Od stresa KRVARIM i steže me u grudima: Izvršitelji baki Angelini TRAŽE 80.000 dinara za TV pretplatu

Proverite da li ste izmirili OVU OBAVEZU: Uskoro ističe rok, a kazne su 50.000 dinara

Gosti u programu su rekli da se po izmeni zakona, nepokretnosti ne oduzimaju ako je dug manji od 5.000 evra, a onda joj predložili rešenje za tešku finansijsku situaciju – napisaće zapisnik o nemaštini, (s obzirom da je nezaposlena i ima decu) kako bi se slučaj obustavio i taj zapisnik predati komori javnih izvršitelja, da bi izvršitelji postupili u skladu sa zakonom.Izvor: Alo

Komentari (2)

  1. Izvrsitelji, su postavljeni za nas koji se posteno borimo da prezivimo. Tamo gde bih trebali da reaguju tu su mali misevi. Sramno za zemlju Srbiju i njene gradjane.

    Odgovori

Ostavite komentar