Isplivala ŠOK poruka, nepoznata devojka navalila na Bogdana: OSTAVI Cecu i budi moj!

"Volela bih da mi se javiš i da se vidimo u tvom restoranu kad Ceca ne dolazi", napisala je dotična Ivana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Instagram

Od kako je procurela vest da Svetlana Ceca Ražnatović ima dečka i kada je njegov identitet otkriven, Bogdan Srejović je postao jedan od poželjnijih neženja u Srbiji.

Naime, Bogdan je, kako javlja “Kurir”, dobio ljubavnu poruku od devojke koja se predstavila kao Ivana i rekla da želi da se viđaju tajno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dotična dama je u poruci bila veoma direktna i iskrena i izrazila je svoje želje i simpatije prema Cecinom izabraniku.

Foto: Printscreen/Instagram

“Znam da ti mnoge pišu. Evo ti moj broj 063 334… Volela bih da mi se javiš i da se vidimo u tvom restoranu kad Ceca ne dolazi. Ja nju mnogo volim, ali mislim da sam ja žena za tebe. Mi smo isto godište i imam ćerku. Odlično bismo se slagali. Molim te, javi mi se”, napisano je u poruci.

Ivana je zatim objasnila za “Kurir” o čemu se tačno radi u poruci koju je poslala Bogdanu.

“Bogdana poznajem odavno, ali se dugo nismo videli. Tek kada sam iz medija saznala da je sa Cecom, videla sam gde radi, ali nisam imala hrabrosti da odem tamo i lično ga potražim. Ukoliko bude želeo, moj broj telefona ima i može u svakom trenutku da mi se javi, ja mogu i brak da mu ponudim. Evo, mogu da mu poručim: Ostavi Cecu i budi moj”,  poručila je Ivana.

Ceca i Bogdan se ODLUČILI na veliki korak: Par će živeti ZAJEDNO, ali ne u vili u Ljutice Bogdana!

Bogdanu je ovo verovatno laskalo, ali on je kako vidimo po društvenim mrežama veoma zaljubljen u Cecu, kojoj posvećuje svu svoju pažnju i slobodno vreme.Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar