Otkrio da ima više od PEDESETORO braće i sestara: Čuo šta mu je otac radio, pa prekinuo kontakt s njim

Istina ga je dotukla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Zoom printscreen/24sata.hr printscreen

Zejv Fors iz Portlanda ostao je u potpunom šoku kada je sasvim slučajno saznao da mu je otac do sada prodavao spermu najmanje 500 puta, te da prema statističkim podacima ima šanse da negde u zemlji ili svetu ima oko pedesetoro braće i sestara.

Zejv je užasnut idejom da bi mogao da naleti na svoje biološke polusestre na Tinderu i drugim dejting aplikacijama, kao i u stvarnom životu.

Sofija 3 puta izgubila pamćenje: Porodice se ne seća, a uvek se dešava ČUDO samo sa OVIM čovekom (FOTO)

Zejva kao da je neko udario maljem po glavi kada je saznao da je išao u školu sa polubratom za koga nije ni znao da postoji.

Prvo je saznao da je njegov brat bio u istoj školi kao i on nakon što je obavio DNK test. Taj 24-godišnjak pronašao je svog oca putem Ancestry.com i otkrio da je prodao svoju spermu najmanje 500 puta tokom 10 godina, kao i da ima oko 50 dece.

Zejv je uspeo da pronađe osmoro braće i sestara, ali još ne zna koliko ih ukupno ima, što je izazvalo strah da bi mogao da imati polni odnos s nekim s kim je u rodu.

Njegov brat Deron Meklenan-Kolon saznao je da je dete začeto od donatora te da ima sestru samo nekoliko kilometara dalje kad mu se Zejv obratio na društvenim mrežama.

“Neznanje koliko imam braće i sestara uništilo mi je izlaske, zabavljanje i pronalazak partnera. Listam ljude i profile na Tinderu i pojma nemam da li sam s nekim rod ili ne. Uvek će mi u intimnim vezama ova misao biti u glavi. Osim ako ne napravim genetsko testiranje svih svojih partnera, nikada neću biti 100 posto siguran da nismo rođaci”, ističe Zejv.

Zejv se potpuno razočarao u oca, Foto: Tinder/Zave Fors

Njegova majka zatrudnela je s njim nakon što je prošla veštačku oplodnju u sada zatvorenoj medicinskoj klinici Ist Bej u Berkliju, Kalifornija.

“Želela je da ima dete pre nego što postane prestara za začeće i odabrala je potpuno anonimnog donora sperme sa liste ‘mogućnosti'”, rekao je Zejv.

Posle neuspešnih pokušaja, Zejv je nekako pronašao oca i to na Fejsbuku njegove žene. Tada mu je poslao poruku.

On je odgovorio da je neko vreme donirao spermu na tom području, međutim, nije izričito potvrdio da mu je otac.

Poslao je Zejvu sliku koja se – uz njegove slike na društvenim mrežama – poklapa s opisom koje mu je majka pružila nakon što je uzeo list donatorskih podataka iz klinike.

Njegov otac, čija je slika iz srednje škole bila i na stranici Ancestry.com, tada je prihvatio da je ‘logičan’ zaključak kako mu je otac. Ono što ga je skrhalo bio je podatak da mu je otac sve radio samo zbog novca, kao i da on sam nije roditelj.

Zejv se osećao jako loše, poput robe preko koje je njegov otac zaradio novac.

“Razmenili smo nekoliko i-mejlova i prekinuo sam kontakt s njim. Ne želim više da čujem za njega u životu. Imao sam svakakve ideje o ocu, celo detinjstvo proveo sam u razmišljanju ko je on i šta sad radi. Istina da je u pitanju običan čovek koji živi od trenutnog interesa me je razočarala”, napisao je Zejv dodajući kako je u kontaktu sa osmoro braće i sestara i kako su svi jako fini ljudi.

Kristina ima samo 23 godine i već 11 dece! Dok se svi oko nje “krste”, ona otkriva još LUĐI plan



Izvor: 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar