Kristina ima samo 23 godine i već 11 dece! Dok se svi oko nje “krste”, ona otkriva još LUĐI plan

Neverovatno je kako uspeva da vodi računa o svoj deci u isto vreme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: fr24news.com printscreen

Ruskinja Kristina Ozturk (23) je apsolutni hit u svetu majki. Ona živi sa svojim milionerom, vlasnikom hotela Galipom Ozturkom, u primorskom gradu Batumi u bivšoj sovjetskoj republici Gruziji, okružena sa jedanaestoro dece.

Nakon što su dobili 10 beba, uključujući onu koju je ova mlada žena rodila prirodno, par je odlučio da zatraži pomoć surogat majki.

Na društvenim mrežama su spomenuli da žele barem 105, ali kasnije su priznali da je taj broj ipak šala.

Oko nje je u svakom momentu čak jedanaestoro dece, ali njoj to ne predstavlja nikakav problem i očekuje ih još mnogo narednih godina, zahvaljujući surogat majkama.

Svi potencijalni kandidati prolaze kroz savetovanje i potpisuju pravne papire pre nego što zatrudne s decom koja genetski potiču od Kristine i njenog supruga.

“Što više, to bolje. Pa, valjda su deca nešto najlepše na ovom svetu”, poručuje Kristina koja dodaje da joj najviše imponuje što se svi oko nje “krste” zbog tolikog broja dece, a ona je, kako kaže – tek počela.

Dečak OJADIO roditelje: Dali mu telefon da se igra, a on naručivao i kupovao sve što vidi!



Izvor: Objektiv.rs, Radiosarajevo.ba, mirror.co.uk

Komentari (1)

  1. Eleonora je zaista najlepša devojku koju smo videli na TV ekranu. Nemogu joj parirati ni Ana, ni Maja, nijedna devojka.

    Odgovori

Ostavite komentar