KAZNA

Rita Ora u VELIKOM minusu: Otkazan joj UNOSAN posao zbog kršenja mera!

Izgubila je milione zbog nepromišljenog poteza...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Rita Ora od sledeće sezone neće biti u žiriju britanskog muzičkog takmičenja „The Masked Singer”. Kako navode britanski mediji, angažman joj je otkazan zbog nepoštovanja propisanih epidemioloških mera.

Britanska pop zvezda albanskih korena uhvaćena je čak dva puta za mesec i po dana u kršenju propisa donetih usled pandemije koronavirusa, a zbog toga će trpeti njena karijera, ali i bankovni račun.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, iako dugo ne nastupa, Rita je imala milionski plaćen posao u britanskom muzičkom takmičenju, a prokockala ga je zbog kršenja mera, zbog čega su producenti emisije „The Masked Singer” zaključili da bi njeno dalje učešće bilo loše za imidž. Rita je 21. novembra privatnim avionom doletela u Egipat na nastup u hotelu „W”, sa pet zvezdica, u Kairu, za šta joj je isplaćena šestocifrena suma, preneo je Dejli mejl. Sutradan se vratila u Veliku Britaniju i trebalo je, prema vladinim pravilima karantina, da bude u samoizolaciji 14 dana. Umesto toga, ona je posle samo nedelju dana organizovala svoju rođendansku žurku u restoranu „Kaza Kruz” u „Noting hilu”, o čemu smo već pisali.

Foto: Instagram

Podsetimo, ona je podmitila šefa restorana da isključi nadzorne kamere, pošto okupljanja u Velikoj Britaniji nisu dozvoljena, ali je fotografije sa slavlja okačila na svoj Instagram profil, zbog čega je
završila na stubu srama. Zabava ju je koštala za nju tričavih 5.000 dolara, ali dugoročni gubitak je mnogo veći. Nova sezona „The Masked Singer” počinje da se emituje od 10. marta, a popularna pevačica je zbog neodgovornog ponašanja u ostala bez angažmana. Inače, Rita je poznata po manipulacijama, a više puta se pisalo da iza nje zapravo stoji albanska mafija.

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Naime, Betani Džoan, Amerikanka koja se bavi aktivizmom u pop kulturi, objavila je na Tviteru šemu po kojoj albanska mafija pere novac stečen od kriminala preko muzičkih zvezda poput Due
Lipe, Rite Ore i Ave Maks.

Foto: Objektiv.rs

Lola Stojanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar