Šveđanin uživa sve privilegije: Zlatanu se pravi specijalni prostor za trening u Sanremu (FOTO)

Uz Ibrahimovića će tokom trajanja muzičkog festivala sve vreme biti fitnes trener sa kojim će svakodnevno raditi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Fudbaleri Milana zasad sjajno igraju ove sezone, prvi su u Seriji A, čeka ih sudar sa Zvezdom u 1/16 finala Lige Evrope, a sve to u velikoj meri dešava se i zahvaljujući neverovatnom 39-godišnjem Zlatanu Ibrahimoviću. Kao najveća zvezda kluba u ovom trenutku, Šveđanin uživa i sve privilegije sa takvim statusom.

Milanu je Ibrahimović toliko važan da mu je čak dozvoljeno da u jeku sezone, od 2. do 6. marta, bude pecijalni gost na čuvenom festivalu u Sanremu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se bliži festival, tako i u taboru liera Serije A shvataju da će Ibrahimović te dane biti odsutan sa treninga, pa su se angažovali toliko da će mu napraviti specijalni prostor za trening, koji će ovaj moći da koristi kako bi ostao u formi, pišu Italijani.

Šveđanin će tako imati na raspolaganju skoro sve što bi inače imao i da je u sportskom centru Milana, i sve to kako ne bi morao da dnevno vozi 300 kilometara u jednom pravcu od Sanrema do Milana. Uz njega će sve vreme biti fitnes trener sa kojim će svakodnevno raditi.

Jedini dan tokom trajanja festivala kada će se Šveđanin vratiti u Milano je 3. mart, kada ekipa igra protiv Udinezea. Isto veče sledi mu povratak u Sanremo gde će biti od samog kraja čuenog festivala italijanske pesme. Do meča sa Veronom, koji je na programu veče posle zatvaranja festivala, Ibrahimović će trenirati individualno.

Napoli smenjuje Gatuza: Čuveni Španac dolazi da gasi požare!



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar