OBJEKTIV NA LICU MESTA

Nešto ČUDNO se dešavalo oko kuće Belivuka: Meštani u strahu OTKRILI šta je ekipa radila usred šume (FOTO)

Na vratima Belivukove kućice još vise novogodišnji ukrasi, a pored brvnare je gomila đubreta, koje su pokušali da spale

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Velimir Belivuk (36), zvani Velja Nevolja, imao je u selu Tršić, udaljenom od Loznice svega šest kilometara, još jednu „bazu”, gde su on i njegova njegova kriminalna grupa vežbali gađanje iz snajpera. Za svoj „štek” izabrali su mesto nakraj sela, a zanimljivo je da su je nazvali „Deda Mrazova kućica”. Kuću je iznajmio bivši policajac Interventne jedinice u Beogradu Vlado Georgiev, koji se ranije zvao Dragan Sekulić (39).

Ekipa Objektiva juče je obišla to mesto, na kojem nije zatekla nikog. Na vratima Belivukove kućice još su ostali novogodišnji ukrasi, a pored brvnare gomila đubreta, koje su pokušali da spale. Međutim, zbog bežanije nisu uspeli da skinu tablu sa kućice i uklone tragove.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

OBJEKTIV SAZNAJE: Milovi ljudi poslali snajper za UBISTVO Vučića, otkriven pakleni plan Belivuka 

NA KRAJU SELA

– Otkad je ta brvnara sagrađena, tuda su non-stop prolazili džipovi i druga luksuzna kola sa tamnim staklima. Videli smo da se nešto čudno događa i sve to nam je bilo sumnjivo. Kad smo čuli kakvi su se monstrumi tu skrivali, u velikom smo strahu – rekli su neki meštani za Objektiv. U blizini Veljine brvnare ima samo jedna kuća. Belivukova kuća je u izgradnji, a pored nje se vide različiti tragovi guma od automobila, kao i građevinski materijal. Brvnara je poslednja kuća u ulici, zavučena, a oko nje je šuma. Od centra Tršića je udaljena nekoliko kilometara.

Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

POLIGON U ŠUMI

Ispod vikendice se nalazi ogromna šuma, gde su se kriminalci kalili pucajuću u stabla. Na jednom se vidi iz daljine i proplanak, deo nekog poligona. Za potrebe ove grupe Lozničanin Vlado Georgiev, bivši policajac Interventne jedinice u Beogradu, koji je dobio otkaz u policiji, kupio je kućicu, u rejonu šumskog kompleksa Planina, prema Ikonama.

Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

Ovu i ostale zanimljive priče pročitajte u sutrašnjem štampanom Objektivu.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Ali Vlado Georgijev?!?!?!?!Aaaaahahahahahaahahahahahahahahahaha kakva gejčina!Osećam da mu telefon zvoni "Anđele"!Aahahahahahahahahahaa kakav šaban!!!

    Odgovori

Ostavite komentar