Pronađeno 40 ljudskih kostiju: Psi tragači na deponiji pronašli ostatke VELJINIH ŽRTAVA?

Policijski psi prethodnih dana pretraživali su deponiju u Vinči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Policija je tokom petodnevnog uviđaja u vikendici u Ritopeku, ali i duž Smederevskog puta, na njivama i plantažama u okolini, pronašla čak 40 ljudskih kostiju.

Velja Nevolja od FK Partizan primao PLATU od 5.000 evra: Imao službeni auto i TUKAO igrače

Prema nezvaničnim saznanjima, policijski psi prethodnih dana pretraživali su deponiju u Vinči. Tokom te pretrage, prema pojedinim informacijama, psi su nanjušili više kostiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kosti su nanjušili posebno obučeni policijski psi. Nađeni delovi tela odneti su na forenzičku analizu, gde će biti utvrđeno kome tačno pripadaju – priča izvor iz istrage.

Navodno je pronađeno ukupno 40 kostiju, od kojih je deo nađen u Vinči, za koje se sumnja da su ljudske. Kosti su prenete na DNK analizu kako bi se utvrdilo čije su.

Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Zasad se pretpostavlja da ti ljudski ostaci pripadaju žrtvama Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a forenzičari će ih obraditi i utvrditi kome svaka od njih pripada – kaže izvor.

Podsetimo, policija je u Veljinoj vikendici u Vrčinu kod Beograda pronašla brojne tragove krvi, kao i tragove sredstva za dezinfekciju. U ovoj vikendici pronađeni su i tragovi spaljivanja na tlu, pa se sumnja da su upravo u njoj izvršeni najmonstruozniji zločini.



Izvor: Republika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar