Vučić: “Stefanović posvećeno radi svoj posao, jedan od najvažnijih u našoj zemlji”

"Od njega očekujem velike i odlične rezultate", rekao je Vučić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ministar odbrane Nebojša Stefanović posvećeno radi svoj posao, koji je jedan od najvažnijih u našoj zemlji, te da od ministra očekuje velike i odlične rezultate.

“Da li imam da zamerim nešto Nebojši Stefanoviću, ako se ne tiče državnih interesa, već naših odnosa, to ću da uradim u četiri oka. Što se državnih interesa tiče, on veoma posvećeno radi svoj posao danas, jedan od najvažnijih poslova u našoj zemlji, taj posao sam radio i ja. Od njega očekujem velike i odlične rezultate”, rekao je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On se osvrnuo na, kako je naveo, “priče da on i Stefanović imaju svađe”.

“Slušao sam te priče, biću sasvim otvoren prema građanima Srbije kada im se učinilo da imamo svađe, oni će da sruše Vučića, pa su onda tako nekada kada je trebalo hvalili Zoranu, pa onda krenuli da hvale Nebojšu. Pa onda kad su videli da to ne ide tako, onda su krenuli ‘e, ajde sad da opet srušimo Nebojšu zato što Vučić neće da ide protiv njega’ ili ne onako kako su oni zamislili i tako dalje. Država je suviše ozbiljna stvar da bi se neko igrao ličnih animoziteta u upravljanju državom, u vođenju države. Ponoviću, od Nebojše očekujem važne i velike rezultate, odličnu saradnju sa Milanom i sa našom vojskom, po Ustavu sam vrhovni komantad, nas dvojica moramo da imamo odličnu saradnju i da radimo jedan od poslova koji je najteži i najvažniji i koji mora da nam donese očuvanje mira. Moramo da žurimo da bismo pokazali da smo dovoljno sposobni, dovoljno opremljeni i dovoljno snažni da odbranimo i sačuvamo taj mir. To je ono što je suština”, istakao je Vučić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar