RAT ih je razdvojio, mislila je da je UMRO: Dino Vesni ovaj gest nikada neće zaboraviti

Na ovome joj je beskrajno zahvalan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dino Merlin i Vesna Zmijanac otpočeli su prijateljstvo i saradnju davne 1988. godine, snimivši čuveni hit, duetsku pesmu “Kad zamirišu jorgovani”. I sami su više puta u javnosti isticali da njihovo prijateljstvo traje već decenijama.

Svoju saradnju su Dino i Vesna obnovili 2008. godine, ponovo snimivši duet, ovoga puta pesmu “Klupko”, koja je za kratko vreme pronapla put do srca publike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Malo ko zna da Dina za Vesnu vezuje jedan gest koji je učinila, a na čemu joj je i danas beskrajno zahvalan.

Foto: Printscreen/ Youtube

Za Dina se naime, jedno vreme, u toku rata devedesetih godina, mislilo da je poginuo, a zapravo je poginuo jedan drugi čovek pod imenom Dino, koji je bio njihov komšija.  Baš Vesna Zmijanac je bila ta koja je njegovoj porodici javila da je pevač živ.

“Na početku rata je poginuo jedan komšija koji se zvao Dino i brzo se proširila vest da sam poginuo ja”, započeo je priču Merlin pprilikom gostovanja u jednoj emisiji.

“Moja supruga je sa decom tada bila u izbeglištvu. Svi su brujali o tome da nisam živ. Tada je Vesnina majka, na njenu molbu, telefonom zvala i pročešljala pola Evrope kako bi uspela da nađe broj telefona od moje žene i stupi sa njom u kontakt i da joj javi da je Dino živ. I uspela je. Eto, takva je ona”, ispričao je Merlin.

NEOBIČNA priča krije se iza Cecinog hita Beograd: Zbog rata je Dino Merlin doneo OVU odluku (VIDEO)

Podsetimo, na Merlinovom koncertu u “Areni” 2011. godine u novembru, njih dvoje su ponovo pred publikom u Beogradu zapevali “Kad zamirišu jorgovani” jer je Vesna bila specijalni gost.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar