Žena imala 6 pobačaja, muža otpisali zbog tumora – život im se raspao: U najtežem trenutku desilo se ČUDO

Mislili su da su dotakli dno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/mrskmeaks

Kejt i Fil Miks živeli su srećno sve do kraja 2017. godine. Nakon što je sredinom te godine rodila sina Ostina, Kejt je zajedno sa suprugom otvorila vrata pakla koja kao da su se konačno zatvorila oktobra prošle godine.

Pre nego što se rodio sin Ostin, Kejt je imala pobačaj. Nije želela da se preda, te je u dogovoru sa Filom rešila da ponovo proba da zatrudni i uspela je. Međutim, posle toga kreće potpuni haos.

“Nekoliko meseci po rođenju Ostina, ponovo sam zatrudnela. San nam je bio da mu podarimo brata ili sestru pošto ni nas dvoje nismo bili jedinci. Međutim, zbog nekog stresa na poslu doživela sam pobačaj. Posle toga još jedan. Pa još jedan. Ništa mi nije bilo jasno. Išli smo kod nekoliko doktora, nijedan od njih nije pronalazio uzrok. Sredinom 2019. ponovo smo posle manje pauze pokušali i opet sam pobacila. Peti put. A onda u decembru i šesti. Bili smo očajni ali nismo želeli da se predamo. Ostinu smo dali svu ljubav sveta i po svaku cenu smo želeli drugo dete”, priča Kejt Miks.

Početkom prošle godine, Fil je primetio da ga stalno boli glava, da mu se vrti i da je pospan. Mislio je da ima grip, ali nije bilo tako.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Meakin (@mrskmeaks)

“Posle šestog pobačaja otkriven mu je intenzivni tumor na mozgu. Bili smo frapirani. Lekari nisu bili previše optimistični, ali krenuli smo u tu borbu. Dogovorili smo se da pred početak hemoterapija zamrzne spermu, u slučaju da ne preživi. To su bili jako teški dani. U martu smo počeli da se molimo svaki dan, živeli smo samo za to da Ostin i dalje ima tatu a ja muža. Jedne večeri predosetili smo da je možda trenutak da probam sa veštačkom oplodnjom. Njemu je bilo malo bolje. Osetio je olakšanje prvi put posle 2 meseca. I zaista, posle nekoliko nedelja, zatrudnela sam i sačuvala plod! Mesec dana pre rođenja ćerke Otumn njemu su doktori saopštili da je tumor pod kontrolom. Ne mogu ni danas da objasnim šta se dogodilo te čudesne večeri koja nam je donela njega zdravog i rođenje drugog deteta… možda to što su nam misli bile sjedinjene u istom cilju. Širili smo pozitivan duh i verovali u čudo”, rekla je Kejt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Meakin (@mrskmeaks)

Porodica je sada okružena srećom i ljubavlju, a majka dodaje da verovatno više neće pokušavati da zatrudni.

“Posle toliko pobačaja ne želimo više da izazivamo sudbinu. Dvoje je sasvim dovoljno”, rekla je Kejt za Miror.

Jana prišla beskućniku, dala mu novac i hamburger: Ujutro je sačekao i ovim potezom joj je promenio život



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar