Ivani je verenik PUCAO u glavu, a onda sebe ubio: Naša GLUMICA dobila je priliku za drugi život! (FOTO)

Nakon žustre svađe je pokušao da je ubije, a onda je ubio sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Glumicu Ivanu Panzalović u septembru 2017. godine verenik je pokušao da ubije pogodovši je metkom u glavu, usledila je operacija, a Ivana se sada potpuno oporavila.

Ivana se dugo godina bavila glumom pre nemilog događaha, ali je javnost upoznala preko crne hronike kada je njen verenik pokušao da je ubije.

Budući da je od tada prošlo dve godine Ivana je otkrila kako sa ove vremenske distance gleda na sve to i da li joj se vraćaju slike tog stravičnog prizora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

PROKLETSTVO KURSADŽIJA: Imali su probleme sa drogom, nemaštinom, a čak njih troje gledalo je smrti u lice

“Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusirana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost”, rekla je Ivana.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Panzalovic (@panzalovicivana)

Dugo se Ivana nije pojavljivala u javnosti, a pre nekog vremena otkrila je preko društvenih mreža da je u vezi i da je srećna. Vratila se glumi, ali i boksu koji je nekada trenirala.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Panzalovic (@panzalovicivana)

Nakon što je u prvoj nedelji septembra 2017. godine vodila bitku za život, posle teške operacije na mozgu, Ivana je dobila novi život.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar