Najpopularnija igrica na svetu uvredila Srbe: Veliča Hrvate, a nas je brutalno ponizila! (VIDEO)

Kao i mnogo puta do sada, popularni proizvođač igrica razočarao je sve ljubitelje fudbala iz naše zemlje...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Wikipedia

Jedna od najpopularnijih, ako ne i najpopularnija fudbalska igrica FIFA, još jednom je razočarala sve srpske ljubitelje sportskog “gejminga”.

Zašto – pitate se? Zbog toga što je još jednom, po ko zna koji put u poslednjih deceniju i više, srpski fudbal potpuno nepravedno bačen u zapećak od strane “EA Sports”-a, kanadske firme koja proizvodi ovu igricu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, ne postoji nijedan srpski klub, pa čak ni Crvena zvezda koja već četiri godine igra veoma zapaženu ulogu u Evropi (nema ni Partizana), ali nema ni reprezentacije naše zemlje, što je zaista veliki propust, s obzirom na to da smo bili učesnik poslednjeg Mundijala, onog u Rusiji.

Zato, s druge strane, hrvatska reprezentacija je tu, ima i više nego dobre ocene, dok u igrici ima i zagrebačkog Dinama, koji iako jeste bio solidan u Evropi prethodnih sezona, sigurno nije pobedio jedan Liverpul ili odigrao nerešeno s Arsenalom usred Londona.

Tako da, možemo da zaključimo – FIFA je pomalo ponizila srpski, a uzdigla hrvatski fudbal, što definitivno nije nimalo lepo i uopšte nas ne bi čudilo da posle ovoga veliki broj naših ljubitelja fudbalskog “gejminga” pređe sa ove igre na “Pro Evolution Soccer” (PES), jer u njemu naše reprezentacije uvek ima, a i klubovi u njoj često nađu mesto.

Sećate li se kako se pre u PES-u zvao Partizan? Pišite nam u komentarima, a pomoći ćemo vam – počinje na slovo “B”.

Procurio poslednji snimak Dijega Maradone: Potresno – nikad gore nije izgledao! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar