Crnogorci OČAJNI: “Srbija vakcinisala ljudi koliko ih ima u Crnoj Gori, a mi ne znamo kada stižu vakcine”

Šehović u saopštenju navodi da na moguće probleme sa nabavkom lekova, građane Crne Gore nije upozorio samo on

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC/bs

Kašnjenje vakcina je notorna činjenica, jer dok je Srbija vakcinisala za par dana populaciju skoro kao čitava Crna Gora, Crna Gora ne zna ni kad vakcine stižu, kazao je potpredsednik Socijaldemokrata Damir Šehović nakon izjave potpredsednika SNP-a Dragana Ivanovića da su zlonamerni i uznemiravajući navodi o tome da nema još vakcina i da je nabavka lekova ugrožena od strane Vlade.

Ove reči svaki SRBIN treba da pročita: Matija Bećković nikad ISKRENIJE o Kosovu i Hramu Svetog Save

Šehović u saopštenju navodi da na moguće probleme sa nabavkom lekova, građane Crne Gore nije upozorio samo on, već i Fond za zdravstveno osiguranje, koja je, kako kaže “jedina za to merodavna institucija”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U krajnjem, ne znam ko vam piše saopšenja gospodine Ivanoviću, ali nemojte više braniti ministarku zdravlja formulacijom da “prema vašim informacijama vakcine stižu naredne nedelje”. To znači, gospodine Ivanoviću, da je jedna politička partija upravo, nekakvim “svojim nezvaničnim informacijama” zvanično obavestila građane o tome kad stižu njihove vakcine, a ne Ministarstvo zdravlja. Kad je već SNP bolje informisan faktor, predlažem da gospodin Ivanović, kao neko ko je informisaniji od resora čija je to nadležnost, bude ministar zdravlja. Dakle, bolje više ne branite jedni druge, jer to u nedostatku argumenata najčešće nevešto radite – kazao je Šehović.

On je dodao da će o prosveti, umesto sa Ivanovićem, polemisati “sa nekim drugim, kompetentnijim i merodavnijim za tu oblast”

Izvor: Vijesti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar