Još jedna glumica trpela NASILJE od profesora! Mia priznala: Čekao bi me ispred TOALETA…

I ona skupila hrabrost da ispriča svoju agoniju....

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Srpske glumice Milena Radulović i Ivas Ilinčić nedavno su istupile u javnost i priznale da su doživele seksualno nasilje od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića. Pored njih, Miku su za seksualno nasilje prijavile još dve devojke, a on se trenutno nalazi u pritvoru.

Ovaj potez naših glumica ohrabrio je i druge devojke da pričaju o nasilju koje su pretrpele, pa tako i slovenačku glumicu Miju Skrbinac. Mia je javno priznala da ju je profesor na  ljubljanskoj Akademiji seksualno uznemiravao tokom studija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Milena Radulović u novoj POTRESNOJ ispovesti: Mika me ZAVODIO, gradio je sa mnom odnos iz pozicije OCA

Mia je u emisiji “Tendink” ispričala da je trpela psihičko i fizičko nasilje od strane profesora u periodu od 2014. do 2016. godine. Nije imenovala profesora, a istakla je da se uznemiravanje odvijalo tokom nastave, ali i van nje.

Foto: Printscreen/Youtube

“Čekao bi me ispred toaleta, u baru Drame i na drugim mestima”, rekla je glumica u emisiji.

“Neprijatnost koju tada osećate i posledice koje snosite su ogromne. To je postepeni gubitak dostojanstva, samopoštovanja”, rekla je Skrbinacova i istakla je da tokom studija nije mogla da govori o tome”.

SNAŽNA poruka Vedrane Rudan Hrvaticama: Postanite Milena Radulović, prijavite SILOVATELJA

“Bilo me je sramota, bilo me je sramota da priznam sebi. Smatrala sam sebe snažnom ženom sa jasnim stavovima. To da u takvoj situaciji ne mogu da reagujem, da se otrgnem, bilo mi je teško da podnesem”, dodala je mlada glumica.

Mia je dobila podršku kolega i dekana, koji je poručio da če reakcija biti oštra ukoliko dođe do istrage, pošto je Mia još uvek u dilemi da li da prijavi profesora.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar