Detalji STRAVIČNOG INCIDENTA u školi: Otkriveno zašto je učenica izbola nastavnicu u Selevcu

Devojčica, inače odličan đak, navodno se naljutila na nastavnicu zbog zadataka na kontrolnom testu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Skola
Youtube printscreen

Učenica B. Ž. (14) ubola je nastavnicu O. R. (42) nožem u glavu u holu OŠ “Đorđe Jovanović” u Selevcu kod Smederevske Palanke, saznaje Objektiv.rs.

Učenica osmog razreda u holu škole ubola je nastavnicu, nanevši joj, srećom, samo lakše povrede. Nastavnica je zadobila posekotinu na glavi i ukazana joj je pomoć u bolnici, nakon čega je puštena na kućno lečenje.

Horor u školi kod Smederevske Palanke: Učenica (14) ubola nastavnicu (42) NOŽEM u glavu

Navodno, nikoga u holu škole nije bilo kada je učenica iznenada nasrnula na nastavnicu. Kako smo saznali, O. R. se nije nadala napadu, jer nije bila okrenuta licem ka devojčici. U to vreme, osmakinja nije ni imala čas matematike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Devojčica je pobegla kući gde je navodno pronađeno i oružje kojim je napala matematičarku. Obe su dale izjavu policiji, a u školu su pozvani i prosvetni inspektori.

Inače, devojčica je odličan đak selevačke škole, ima sve petice i nikada do sada nije napravila ni sličan problem.

Škola u ponedeljak nije radila u popodnevnoj smeni, tako da nije bilo moguće saznati druge detalje. Direktorka škole Vesna Đuričić nije bila raspoložena za razgovor, samo nam je kratko rekla da ne želi da komentariše slučaj i prekinula vezu.

Foto: Pixabay/潜辉 韦

Meštani Selevca u ponedeljak nisu mogli da govore o ovom slučaju, jer niko sa kim smo pričali nije ni čuo šta se desilo. U školi su, kako smo nezanično saznali, svi šokirani ovim događajem.

Devojčica je izuzetan učenik, kandidat za đaka generacije, uzorno dete iz dobre porodice. Nikada nije napravila nijedan problem. Roditelji su, takođe, zaposleni u prosveti. Otac je nastavnik likovnog u istoj školi, a majka defektolog, ali u drugom mestu. Niko ne može da poveruje šta se desilo – kaže sagovornik koji je želeo anonimnost.

ISTRAGA

U višem javnom tužilaštvu, mediji javljaju, da će protiv maloletne učenice biti sprovedena istraga u redovnom postupku i po proceduri koju predviđa zakon kada je reč o maloletnim prestupnicima. O svemu su obavešteni i nadležna Školska uprava i Centar za socijalni rad.

Na predlog Centra za socijalni rad, učenica će biti podvrgnuta ispitivanju na Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu.



Izvor: Novosti

Komentari (4)

  1. Треба да се врати стари закон ова данашња омладина нема поштовање. Ни према никоме

    Odgovori
  2. Ma važno je da je nastavnik nevin u celoj priči! Ja sam trpeo maltretiranje I ponižavanje učiteljice i nikada nije bila kažnjena zbog toga! Samaranje, ćošak, dopunska nastava... A bio sam samo dete od 8 godina. Ispitati šta je sve ovo dete trpelo pa je navelo na ovo.

    Odgovori
  3. Sigurno roditelji bili previse ambiciozni. Pre svega nije normalno imati sve petice. Dete psihicki obolelo. Jos se secam decaka iz Subotice koji je pobio celu porodicu jer su ga kaznili zbog cetvorke.

    Odgovori

Ostavite komentar