Nedavno je preminula, a ovo je POREKLO pokojne Rialde Kadrić: Detaljno je govorila o svojim korenima

Ovo niste znali o glumici koja je nedavno preminula!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Iznenada nas je u 53. godini napustila glumica Rialda Kadrić. Glumica je otišla iznenada, a zauvek ćemo je pamtiti po ulozi Marije u kultnom filmu Lude godine i nastavcima Žikine dinastije.

Ko je bila pokojna Rialda? Sa samo 14 godina se POLJUBILA sa Bobom, mnogi ne znaju za njen prvi posao

Glumica je živela povučeno, osamdesetih je u toku studija odlučila da ode u London na usavršavanje, a nije ni slutila da će je sudbina tada tamo i zadržati. Više se nije vraćala da živi u otadžbini.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rođena je Jugoslovenka, a jednom prilikom je u emisiji Balkanskom ulicom pušten snimak u kojem govori o svom poreklu.

– Prvo pitanje koje postavljaju sada u vreme raspada Jugoslavije je koje ste nacionalnosti. Dozvolite da vam predstavim svoje korene, moj deda bio je Rus, majka Srpkinja, a otac musliman, odrasla sam u Srbiji. Udata sam za čoveka koji ima srpske, mađarske, hrvatske i jevrejske korene, sebe predstavlja kao osobu koja je budala jer sebe još smatra Jugoslovenom – rekla je Rialda tom prilikom, a to su retke prilike kada je govorila o svom privatnom životu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. Na srpskom cincari a aromani je pravi naziv naroda latinskog porekla sa Balkana koji je svoju postojbinu imao u Makedoniji severne Grcke odakle su ih grci isterali kad su zatrazili nezavisnost posle oslobodjenja od Otomanskog Carstva. Aromani su nasli utociste u Rumuniji na obali Crnog Mora oko Konstance jer su ih Rumuni prihvatili kao svoju latinsku bracu. Aromani inace sebe nazivaju vlahi, a oni nemaju veze sa etnickom grupom u Srbiji koja sebe naziva vlasima, jer srpski vlasi govore rumunski a ne vlaski/aromani koji je isto jezik iz familije romanskih jezika ali nije rumunski. Aromani su iznedrili mnoge srpske lidere i poznate licnosti, u Severnoj Makedoniji je Toše Proeski aroman..

    Odgovori
  2. Da, u stvari Srbi i ne postoje. I da nije bilo 2 svetska rata ne bi bilo oko 30 do 40 miliona. I pored svega Srbi nisu najveći narod. Sreća je da nije obrnuto.

    Odgovori

Ostavite komentar