Zombiji se vraćaju na male ekrane: Domaća i svetska premijera serije “Fear The Walking Dead” u isto vreme

Prve epizode će biti prikazane 12. aprila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: AMC

“Fear the Walking Dead” je jedna od najpopularnijih američkih serija. Predstavlja spinof serije “Okružen mrtvima”, a do sada je emitovano pet sezona ove horor drame.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Gledaoci AMC kanala u Srbiji prisustvovaće svetskoj premijeri novih epizoda 12. aprila 2021, a druga polovina šeste sezone paralelno će se kod nas emitovati kada i u Sjedinjenim Američkim Državama. Devet novih epizoda šeste sezone serijala “Fear the Walking Dead” u produkciji “AMC Networks International” koje svi sa nestrpljenjem iščekuju, započeće sa emitovanjem 12. aprila u premijernom terminu od 03.00h sa reprizom istog dana u 22.00h”, kažu iz AMC-a.

Foto: AMC

Dobro poznatoj glumačkoj ekipi, pridružuju se tri nova glumca: Džon Glover (Poznat po ulogama u serijama “The Good Wife” i  “Smallville”), Nik Stal (“Terminator 3” i “Sin City”) i Kit Karadin (“Madam Secretary” i “Fargo”).

Kao što je već poznato, šesta sezona serije “Fear the Walking Dead” prikazuje šta se dogodilo sa neobičnom porodicom ujedinjenom oko misije da pomogne onima kojima je pomoć potrebna. U novih devet epizoda ove svetski popularne AMC serije videćemo kako Morgan (Leni Džejms) postaje sve smeliji u nastojanju da oslobodi preostale članove grupe, a Virdžinija (Kolbi Minifi) postaje sve očajnija u pronalaženju svoje sestre i zaštiti naselja od sila koje deluju unutar i izvan njenih zidova.

Stiže film “Peaky Blinders”: Tomi Šelbi se neće tako lako povući

Nove epizode šeste sezone otkrivaju uticaj onoga što je život pod kontrolom Virdžinije učinio svakoj osobi u ovoj grupi, koja ju je nekada doživljavala kao porodicu. Stvoriće se novi savezi, odnosi će biti uništeni i odanost zauvek promenjena. Kada su svi primorani da izaberu stranu, otkrivaju značenje: “Kraj je početak.”

Nasmejaće vas do suza: Ovako izgleda audicija za ulogu zombija u seriji “Okružen mrtvima” (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar