Sofija 4 godine lagala momka da je NEVINA, a onda je prve bračne noći otkrio sve i uradio NAJLUĐU stvar

Želeo je po svaku cenu da postigne svoj cilj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Cheatingwifestorie

Amerikanac Džejson Botmen (34) iz Kolorada opisao je svoje neverovatno iskustvo koje je imao sa suprugom Sofijom a tiče se njihovog zabavljanja, kao i samog ulaska u brak.

Džejson je bio ludo zaljubljen u Sofiju, ali je, kako piše na Fejsbuk forumu “Cheating wife”, čak 4 godine naivno poštovao njenu želju da u brak s njim uđe kao devica.

“Od prvog dana veze znao sam da je ona prava i da ću je ludo voleti do kraja života. Delovala je kao nijedna druga devojka pre toga. Nekako ‘čista’, neiskvarena, poštena, osoba iz dobre kuće. Bio sam ponosan na sebe što je odabrala baš mene. Da laže. Pune 4 godine pretvarala se da je nevina izbegavajući seks sa mnom. Govorila je da se čuva za brak jer je njena familija takva i veruje se da samo ako kao devica uđe u bračnu zajednicu može doživeti sreću. Nisam sumnjao u njene priče”, piše Džejson.

Iako su mu prijatelji govorili da su je viđali tokom leta na jezeru u većem društvu muškaraca i žena od kojih su je neki grlili i ljubili, on nije želeo da razmišlja o “glupostima”.

Nasrnula na muža NOŽEM videvši mu u telefonu sliku sa mlađom ženom: Istina ju je OŠAMARILA za ceo život

“Nikada mi nije palo na pamet da me je sve vreme varala. Možda nije srcem, ali telom jeste. Ukupno 12 puta za 4 godine! Tako mi je rekla prve bračne noći kada smo počeli da vodimo ljubav i kada sam osetio da nešto nije u redu. Počela je da plače, klela se da me voli. Nije mi samo bilo jasno zašto je mene zavlačila. Tada mi je priznala da mene nije želela da izgubi, da je videla da bih bio idealan muž i otac njene dece, ali i da je želela da se ‘iživi’ koliko može, odnosno da posle u braku ne žali što nije imala iskustva pre mene. Šokirala me je”, napisao je Džejson.

Te noći doneo je ključnu odluku – Sofija će morati da ga pusti da u prve četiri godine braka radi šta god on hoće i s kim hoće i samo tako će biti kvit.

“Prvo je bila besna i povređena, jer je ipak bila oduvek ‘mamina i tatina princeza’ kojoj se ugađalo za sve, ali prihvatila je. I zaista, posle nekoliko nedelja, spavao sam sa jednom, pa drugom devojkom. Evo 5 godina smo u braku, a ja sam tek od 2020. pošten u njemu. Ukupno sam je 7 puta prevario. Mogao sam i još, ali nije mi više bilo to to. Dovoljno je bilo i ovako. Imamo već i ćerkicu od 2 godine. Sada je vreme za porodicu”, zaključio je Džejson.

Mnogi su ga na forumu pitali zašto je sada siguran da je Sofija prestala da ga vara u braku, ali on nije odgovorio.

Profesorka Marija dobila UPUTSTVO od direktora kako da se “LEPŠE” oblači: Ujutro mu je uništila karijeru



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Druze, uradi ti jedan DNK test, mozda bude da je zelala da ima iskustva sa radjanjem dece pre nego sto resi tebi da rodi.

    Odgovori

Ostavite komentar