Skoletovo PEČENJE pamte svi u CZ: Arkan ga je toliko iznervirao da je morao SUROVO da mu odgovori

Kada je pečenje stiglo u Skoletovu sobu, ovaj je počeo nekontrolisano i divljački da skače

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA PHOTO / EPA FILES, Printscreen

Ovo je bio potez koji se dugi niz godina prepričavao kako u CZ-u tako i u podzemnim krugovima Beograda.

Tokom svog boravka u Centralnom zatvoru u Beogradu (CZ), Željko Ražnatović Arkan je, jednom prilikom, svoje prijatelje zatvorenike častio pečenjem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U istom periodu, u ovom zatvoru boravio je i Zoran Uskoković Skole koga je ovaj Arkanov potez poprilično zaintrigirao.

S obzirom na to da je bio sujetan, iskompleksiran i ljubomoran, Skole je nekoliko narednih dana razmišljao kako može da nadvisi ovaj Arkanov potez i izbije u “prvi plan”. Tada mu je sinula ideja: pošto je Arkan obezbedio prase, on će obezbediti jagnje!

Poznato ko je bio likvidirani muškarac u Rakovici: Ubijen SIN Zorana Uskokovića Skoleta! 

Kao što to obično biva u zatvorima, neki od komandira bude bliži pojedinim zatvorenicima, pa je tako Skole iskoristio blagonaklonost jednog od njih i poslao poruku svojim ljudima da pokrenu “operaciju vruće jagnje”.

Ćanda je bio zadužen da meso obezbedi, pa je u tada čuvenoj pečenjari kod Duleta Kineza kupio najveće i najsočnije jagnje. Jakša je morao da nađe ovčije kiselo mleko sa Tare, a ceo plan morao je da da bude u sekundu dobro isplaniran kako bi vruće pečenje stiglo u zatvor.

Vrelo jagnje je iz pečenjare prvo otišlo do hotela “Srbija”, u koji je ubrzo stigao i komandir CZ-a, izvesni Tajson. Pečenje je istranžirano, povađene su kosti i meso je spakovano u alu-folije. Pošto je ideja bila da Tajson pečenje u delovima unese ispod uniforme, svaki komad je pažljivo sečen da se uklapa uz anatomiju Tajsonovog tela.

Problem širenja mirisa rešili su tako što je, u jednu kesu odvojen kilogram pečenja koji je Tajson nosio u rukama kolegama, te su tako zavarali trag.

Kada je pečenje stiglo u Skoletovu sobu, ovaj je počeo nekontrolisano i divljački da skače, a gozba koja je usledila oduševila je sve koji su bili pozvani. Ipak, najbitnije je što je moglo da se prepričava da je Skole nadmašio Arkanovu gazbu unutar zidina zatvora.



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar