Da li prepoznajete našu glumicu? Bila je LEPOTICA, a onda su je zadesile tragedije, sad želi da UMRE

Mnogi su zaboravili kako je nekada plenila lepotom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Domaća glumica Eva Ras glumom se bavi već skoro šest decenija. Prvu ulogu odigrala je davne 1963. godine, a mnoi su zaboravili kako je tada izgledala.

Eva je u mladosti bila prava lepotica, odigrala je mnoge uloge u filmovima poput: “Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT”, u kojem se za potrebe određenih scena i obnažila, “Majstor i Margarita”, “Biće skoro propast sveta”, itd…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/Youtube

Eva je tada važila za jednu od najtalentovanijih i njalepših naših glumica. Bila je želja mnogih muškaraca, a onda su krenuli tragični događaji u njenom životu.

Eva Ras OTKRILA detalj o DETETU Mire Furlan! Ovu scenu nikada neće zaboraviti

Eva je izgubila supruga Radomira Stevića Rasa 1982. godine – umro je iznenada od srčanog udara. Evina i Radomirova ćerka Kruna je potom 1992. godine preminula u Parizu pod nerazjašnjenim okolnostima.

Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

Eva Ras je 2002. godine obolela od kancera, sa kojim se bori i danas.

“Hoću i ja da umrem! Zbog čega više da živim? Želela bih da odem kod moje Krune, Rialde, Mire Furlan i ostalih ljudi koje sam volela i delila život sa njima. Mogla bi i korona da me zakači, ne bih se bunila. Samo da se sve ovo završi. I Mira i Rialda su otišle u roku od nekoliko dana. Takav je život, takva je i smrt”, rekla je nedavno Eva kada su je pitali za smrt koleginice Rialde Kadrić.

D.P.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar