Sanju znate iz filma Banović Strahinja, a sada je otkrila TAJNU: Poznati glumac hteo da joj uđe u sobu

Glumica je otkrila tajnu sa snimanja kada je doživela jezivu scenu sa poznatim glumcem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Glumica Sanja Vejnović je gostovala u RTL Direktu i govorila o brojnim pokušajima silovanja i polnog uznemiravanja nakon što je Milena Radulović otvorila, kako se kaže, “Pandorinu kutiju”.

“Kada kažemo Milena Radulović uvek kažemo i njeno zvanje – glumica. Pa se cela priča počinje vezivati uz naše zvanje. Onda je bila maloletna kada su se zlostavljanja događala. Silovanja je izvršavao dramski pedagog u jednoj školi koju je pohađala kao slobodnu aktivnost. Divim joj se da je snašla hrabrosti i snage da istupi jer istupanjem sa svojim imenom i prezimenom i imenom i prezimenom zlostavljača, silovatelja, ne možemo više ćutati kao društvo”, rekla je glumica i otkrila da je i ona doživela sličnu vrstu nasilja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jelena Tinska napala silovanu Milenu JOŠ GORE nego pre neki dan: Povraćala si? Što nisi došla u PETAK?!

“Ne seksualne prirode, ali mizogino i seksističkih primedbi i raznih vrsta perfidnih zlostavljanja od jednog kolege. Nisam tome bila samo ja izložena, već ceo ženski deo ekipe. Tog sam kolegu prijavljivala, tražila zaštitu, a nisam je dobila. Izborila sam se sama i borila sam se tokom snimanja na svoj svojstven način. Odgovor bi bio: show must go on. E pa ne mora uvek. Prekasno je on maknuti iz serije i prekasno smo mi bili oslobođeni tog zlostavljanja”, otkrila je Sonja i dodala da je jedan stariji kolega pokušao na silu da joj uđe u sobu kada je imala samo 20 godina:

Foto: Printscreen/Youtube

Boris Milivojević želi da igra Miku u Mileninoj JEZIVOJ seriji: Bio bi mi IZAZOV, odlično ga poznajem!

“Bio je oženjen i vrlo poznat i prihvaćen od društva. Svi su ga voleli. Pokojan je pa mu neću reći ime. On je na silu hteo ući u sobu kada smo spavali u hotelu na snimanju. Izgurala sam ga, nije se ništa desilo. Rekla sam da ću vikati i izgurala sam ga iz sobe. Bila sam sretna da sam ja izvojevala svoju malu pobedu i da sam ga oterala. On se na mene ljutio i sa mnom nije hteo da razgovara. Nije hteo da prođe tekst pre scene i to je rezultiralo pretnjom da sledeći film koji sam trebala raditi, a već sam se dogovorila s rediteljem, kada je čuo da bi trebala glumiti glavnu ulogu, rekao je da se to neće desiti. I to se stvarno nije desilo”.

Izvor: Objektiv.rs, Jutarnji.hr

Komentari (5)

  1. Zalosno je kako neki razmisljaju. Zalosno. Imas li cerku? Majku? Sestru? Sta li bi radio da se njima tako nesto desi? Nemate vi muskarci pojma kroz sta zene prolaze...

    Odgovori
  2. Lepo si opisala Dragana Gagu Nikolica. MISLIM DA NEMA SMISLA OVAKO PEICATI . BEZ KONKRETNOSTI SVE JE LUPETANJE.OVE DEVIJKE SU REKLE KO JE I STA JE URADIO ,STO OPET NEMORA DA ZNACI DA JESTE ALI ,CE SUD SVE ISPITATI I OBELODANITI. VI KOJI PRICATE :NEKI,NEKI KOJE NECU DA NAVEDEM ,NEKAD ,NEZNAM TACNO KADA . ..OKANITE SE VISE TOGA

    Odgovori

Ostavite komentar