Boris Milivojević želi da igra Miku u Mileninoj JEZIVOJ seriji: Bio bi mi IZAZOV, odlično ga poznajem!

O ovoj seriji pričali su i Svetlana Bojković, Miodrag Radonjić i Iva Štrljić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Milena Arsenic/011info com, E-Stock/ Mirko Rodic

Srpska javnost ostala je u šoku nakon bolne ispovesti mlade glumice Milene Radulović  u kojoj je priznala da ju je silovao učitelj glume Miroslav Mika Aleksić.

Iz dana u dan otkrivaju se novi detalji u vezi sa ovim slučajem, a ovih dana ne prestaje da se komentariše vest da Milena radi na scenariju za seriju “Učitelj” po događajima iz sopstvenog života. U seriji će biti prikazana tortura koju je pretrpela od Aleksića, a u ovom ostvarenju ulogu učitelja silovatelja igrao bi glumac Boris Milivojević.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Rado bih igrao u Mileninoj seriji. Pozdravljam ideju da se obrađuje ta tema, jer smatram da o njoj treba da se govori. Bez problema bih prihvatio i ulogu Mike Aleksića. Kao glumcu, bio bi mi veliki izazov, a budući da ga poznajem odlično, bez problema bih ušao u njegov lik i verno odigrao njegov karakter”, kaže Milivojević za „Alo!“.

Foto/Tanjug/Dragan Kujundžić

Glumica Svetlana Bojković istakla je da mlađoj koleginici pruža bezrezervnu podršku, ali da o učešću u seriji u ovom trenutku ne može da govori.

Mika PRVI PUT progovorio o zlostavljanju devojaka: Evo šta je Aleksić rekao o svojim bivšim učenicama

“Pozdravljam gest i hrabrost Milene Radulović i ostalih devojaka koje su prijavile seksualno zlostavljanje. Nemam razloga da sumnjam u verodostojnost onoga što su ispričale javno. Verujem žrtvama, u potpunosti. Ipak, o ulozi u seriji ne bih mogla da govorim dok ne vidim scenario”, rekla je Ceca Bojković za pomenuti medij, a sličan komentar imao je i Miodrag Radonjić.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

“Nisam čuo da Milena priprema seriju niti da će je snimati po svom iskustvu, samim tim ne mogu ni da komentarišem dublje tu temu. Kao i kod svake uloge koju prihvatim ili ne prihvatim, prvo bih morao da pročitam scenario”, rekao je on.

Foto: Jakov Simović

Iva Štrljić bi poput kolege Borisa pristala da igra u Mileninoj seriji, ali ne bi prihvatila ulogu Radulovićeve.

Mika je i nju zlostavljao: Policiji se javila još jedna žrtva, ali Aleksić za to NEĆE ODGOVARATI!

“Kao glumica, procenjujem uloge i uvek prihvatam one za koje smatram da bi mi odgovarale. Ulogu Milene Radulović bih sigurno odbila, ali bih rado igrala inspektorku u seriji”, rekla je Iva Štrljić.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (2)

  1. Ajde bre Borise okani se corava posla. Sama ova izjava te je odmah bacila u zapecak. Hoces da se zgadis narodu nacisto!? Da te ne znam pomislio bih da si se sudario sa konjom. Zaboravi sta si izjavio i ne spominji to vise.

    Odgovori
  2. Ne mogu da zamislim Borisa u ozbiljnoj ulozi, on će za mene uvek biti Bole iz CRNOG GRUJE. Izvini, Borise, genijalan si, ali ne mogu da te doživim ozbiljno.

    Odgovori

Ostavite komentar