STRAŠNO

Profesorka VODILA LJUBAV sa učenikom (15) na livadi, muž je podržao: Slala mu i VRELE slike (FOTO)

Ona je platila kauciju i brani se sa slobode, a za čitav slučaj se saznalo nakon što su slike u toplesu koje je poslala svojoj žrtvi kružile školom sve dok nisu stigle do glavnog nastavnika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Profesorki (35) iz Vendovera, Kendis Barber, preti kazna od pet godina robije, nakon što je optužena za seksualne radnje na javnom mestu sa svojim petnaestogodišnjim učenikom, nakon što ga je, kako se saznaje, dodala na aplikaciji Snepčet i slala mu neprimerene poruke.

Kako se navodi, ona je dečaka primetila na sportskom danu u školi, da bi kasnije bilo utvrđeno da je tridesetpetogodišnjakinja odvela maloletnika na livadu pored sena, ljubila i pitala ga šta bi želeo da mu sledeće uradi, pre nego što su započeli intimni odnos.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na saslušanju, advokat optužene je izneo argumente da je tridesetpetogodišnja žena preniska da bi imala odnos sa dečakom u stojećem položaju, a njeni argumenti bili su da je „previše zauzeta“ da bi spavala s njim.

Profesorka je dečaka, kako se spekuliše, zasula neprimernim porukama i fotografijama na kojima pozira u ležećem položaju okružena igračkama za seks.

Foto: Printscreen/Youtube

Ona je platila kauciju i brani se sa slobode, a za čitav slučaj se saznalo nakon što su slike u toplesu koje je poslala svojoj žrtvi kružile školom sve dok nisu stigle do glavnog nastavnika.

Profesorka Marija dobila UPUTSTVO od direktora kako da se “LEPŠE” oblači: Ujutro mu je uništila karijeru 

Ovo je drugi slučaj za koji se kontroverzna nastavnica tereti, budući da je u septembru 2018. osuđena zbog slanja fotografija u toplesu jednom dečaku na Snepčetu, u periodu između septembra i oktobra iste godine, ali je ubrzo oslobođena krivice za izazivanje ili podsticanje deteta na seksualne aktivnosti dok je bila u povlašćenom položaju.

Barber nije pokazivala nikakve emocije tokom suđenja koje je trajalo preko 10 sati, a kako se navodi, sve vreme je nemo gledala u sudiju.

Njen muž, dostavljač, Danijel, koji je gledao prenos suđenja u sporednoj sobi, naljutio se nakon optužbi za koje se tereti, govoreći da je u pitanju bila šala i pružajući podršku ženi, a konačna presuda biće doneta 15. februara 2021. godine.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar