Prvo obraćanje Milojevića kao trenera Budućnosti: Srećan sam što sam ovde, ali svi znaju šta je moj cilj

Veliki korak u njegovoj karijeri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: aba-liga.com

Dejan Milojević je danas zvanično postao novi trener ekipe Budućnosti iz Podgorice.

Srpski stručnjak je predstavljen danas u 18 časova, a tom prilikom je podelio svoje prve impresije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Verujem da ću se osećati kao kod kuće. Srećan sam što sam došao ovde. Imam želju da pokažem da pored rezultata koji su obaveza Budućnosti, može da se izbaci i poneki mlad, domaći igrač. Verujem da ima talenta. Daću sve od sebe da ostvarim te ciljeve, a zašta će to biti dovoljno, videćemo”, rekao je Milojević.

On je tokom igračke karijere branio boje “plavo-belih” tako da će sada imati priliku da se dokaže kao trener u Podgorici.

“Meni je taj posao bio mnogo lep i svake godine sam imao veliko zanimljive igrače sa kojima sam radio. Da ih ovaj tim nema, ne bih došao. Srećan sam što sam u poziciji da sam mogao da biram. To sam zaslužio naravno, nije mi poklonjeno. U životu radim stvari koje me ispunjavaju, kao trenera i čoveka, a mislim da će ovaj posao biti upravo jedan od njih”, kazao je Milojević.

Milojević ne krije da mu je NBA liga i dalje glavni cilj.

“To mi je i dalje cilj, ali to ne znači da će moja posvećenost Budućnosti biti promil manja. Takav sam čovek, posao radim do kraja. Glava mi nije u NBA ligi, ali otvoreno je. Budućnost može da bude ponosna ako joj trener ode u NBA, to je velika stvar i za klub, ali ne znam da li će se desiti”, istakao je Milojević.

Zvanično: Dejan Milojević novi trener podgoričke Budućnosti! (FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar