Mnogo se promenio

Da li prepoznajete našeg poznatog glumca? Danas je miljenik žena, a seriju u kojoj igra svi rado gledamo

Bio je sladak i kao dečak, a danas je pravi lepotan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/vukkosticbadza

Glumac sa slike važi za jednog od najpopularnijih domaćih mladih zvezda, odigrao je više od 40 uloga, a i miljenik je ženske publike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova slika je nastala pre više od 30 godina, a od tada se on mnogo promenio. Da li prepoznajete ovog čuvenog glumca?

Oskarovka se vraća slavnoj ulozi: Autorka serije “Lovecraft Country” sprema novi film o Lari Kroft

Angažovan je u pozorištu, a odigrao je odlične uloge i na fillmu. Ipak, proslavile su ga domaće kriminalističke serije, njima je kupio publiku. Jednu od svojih najboljih uloga je odigrao u filmu “Mala noćna muzika”. Proslavila ga je serija “Ubice mog oca”, a imali smo prilike da ga gledamo i u seriji “Močvara”. Reč je o Vuku Kostiću.

Foto: Printscreen/Youtube/RTV Pink Official

Njegov otac je legendarni glumac Mihajlo Kostić Pljaka. Uvek govori da je izuzetno zahvalan svom ocu, koji mu je preneo ljubav ka umetnosti.

Vuk Kostić je istakao da je odrastao uz bardove našeg glumišta. Objasnio je da je često sedeo u krilu roditelja dok su u bifeima pozorišta družili sa najvećim domaćim glumcima. Vuk bi se obično, kako ne bi smetao, igrao autićima pored njihovih nogu. Glumci su se obično igrali sa njim i čuvali ga, kaže da mu je to mnogo značilo. Razvio je posebno prijateljstvo sa Draganom Nikolićem i Milenom Dravić.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar