Najbizarniji gol pao je u Engleskoj: Pogodak koji pokazuje sve falinke VAR tehnologije! (VIDEO)

Upućena je jedna duga lopta prema Bernardu Silvi koji je uspeo da je smiri i nakon nekoliko sekundi s njom da uđe u kazneni prostor. U tom trenutku je linijska arbitarka Šan Mejsi podigla zastavicu, ali Silva to nije video

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Fudbaleri Mančester sitija pobedom od 5:0 na gostovanju kod Vest Bromvič Albiona su preuzeli vrh tabele u Premijer ligi.

Neverojatna situacija je viđena kod drugog gola.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upućena je jedna duga lopta prema Bernardu Silvi koji je uspeo da je smiri i nakon nekoliko sekundi s njom da uđe u kazneni prostor. U tom trenutku je linijska arbitarka Šan Mejsi podigla zastavicu. Silva to nije video, ali jesu fudbaleri Vest Broma koji su zastali s igrom. Igrač Sitija je iskoristio situaciju, proigrao Žoaa Kansela koji se namestio na udarac s ruba kaznenog prostora i dao gol.

Glavni sudija je tad dosudio ofsajd, ali je odlučio uz pomoć VAR-a da proveri ovu situaciju. Uz šok i nevericu igrača Vest Broma priznao je gol jer Silva nije bio u ofsajd položaju.

Na društvenim mrežama pokrenula se diskusija da li je gol trebalo da bude priznat jer je arbitarka svojom signalizacijom uticala na igru budući da su mnogi igrači stali. Pravila kažu da se igra ne prekida sve dok je glavni sudija ne zaustavi. Ovaj put on nije poslušao linijskog i pustio je da se igra, a zatim i priznao pogodak.

Ništa sporno, zar ne?!

Šimunić konačno progovorio o onom skandalu: Da li je moguće da je ovo upravo izgovorio? (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar