Nasrnula na muža NOŽEM videvši mu u telefonu sliku sa mlađom ženom: Istina ju je OŠAMARILA za ceo život

Prolila je krv u kući zbog ljubomore

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: La prensa.com.mx printscreen

Meksikanka Leonora R. iz Urbi Vilje u Kajemeu naći će se narednih nedelja pred sudijom zbog nasilničkog ponašanja i porodičnog nasilja. Prema prvim procenama, prete joj dve godine zatvora.

Leonori je pao mrak na oči kada je suprug Huan R. jednog popodneva ostavio telefon na stolu otišavši da se istušira. Patološki ljubomorna supruga uzela je telefon da pogleda da li je muž vara, a onda je bukvalno poludela kada ga je videla na 3 slike sa mlađom ženom.

Iz kuhinje je uzela nož i nasrnula je na njega ranivši ga u predelu ramena i desne ruke. Potom je izašla napolje vrišteći, psujući ga i preteći da će ga ubiti. Komšije su pozvale policiju koja je uhapsila Leonoru.

Šta se zapravo dogodilo?

Leonora u besu ljubomore nije ni registrovala da je na slikama zapravo bila ona iz mlađih dana! 

“Pronašao sam nedavno neke stare fotografije nas dvoje i u želji da ne propadnu, prebacio sam ih sa i-mejla na smartfon. Leonora je pre dvadesetak godina izgledala drugačije – bila je vidno mršavija. Nije shvatila da gleda sebe na slikama i pošto je takva kakva je, napala me je. Nije joj prvi put da pravi scene u naletu ljubomore, ali nikada nije išla na mene nožem. Više me ne interesuje u životu posle ovog”, rekao je Huan koji je na slikama i danas gotovo identičan čovek za razliku od Leonore.

Leonora se sada kaje u pritvoru i moli za oproštaj, ali kako stvari stoje, Huan je već prelomio rekavši da je sada prešla sve granice.

Sin pre 7 godina bio ljubomoran na ljubav roditelja, pa ih tužio! Sada je iz besa uradio JOŠ GORU stvar



Izvor: Objektiv.rs, Oddity central

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar