Sin pre 7 godina bio ljubomoran na ljubav roditelja, pa ih tužio! Sada je iz besa uradio JOŠ GORU stvar

Nije im oprostio što njega nisu grlili i ljubili kao što to rade jedno s drugim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/StockSnap

Bernard Bej uživao je u svom domu u Bruklinu sve dok nije napunio 12 godina.

Tada je primetio da mu se roditelji jako mnogo vole, a i da njega teraju da više uči i ako ima vremena, nešto i radi pametno po kraju. Tu je krenula nezaustavljiva Bernardova ljubomora prema njima koja traje više od 7 godina.

Prvo je jednom pobegao od kuće, a kad je video da se oni nisu mnogo potresli jer imaju jedno drugo, nije imao drugi način da im skrene pažnju na sebe osim da od komšije advokata zatraži da ih u njegovo ime – tuži!

Bernard je u međuvremenu zaista napustio kuću postavši beskućnik. Na sudu je tražio 200.000 dolara za svu neuzvraćenu ljubav i bol koju su mu naneli roditelji. Tvrdio je da su ga tukli, zlostavljali i svašta nešto radili, što se posle nekoliko ročišta ispostavilo kao potpuna glupost. Tražio im je novac kako bi mu pomogli da s njim otvori piceriju i tako premosti sav bes i svu bol od pre.

Za svo to vreme, roditelji nisu želeli da popuste prema njemu, iako ga od prvog dana vole. Smatrali su da je previše razmažen i bezobrazan i nisu ni trepnuli okom kada su čuli da je beskućnik iako im nije bilo svejedno.

U svakom slučaju, Bernard Bej ili ti “reper u pokušaju” kako sebe danas predstavlja, izgubio je na sudu, ali se s tim nije pomirio. Posle gubitka na sudu jednom je završio i u zatvoru. I dalje je smatrao da su otac i majka krivi za sve njegove probleme u životu.

“Sada ima 19 godina i ni dana radnog staža. Samo se smuca, klošari, žicka za cigare i pivo. Mi ga tako nismo vaspitavali. Bio je voljen i pažen. Nikad nismo imali puno novca, naprotiv, ali nikad mu i ništa nije falilo. A to koliko se suprug i ja volimo i podržavamo, to je samo moglo da mu pomogne, da bude neka inspiracija u životu. Sve je moglo da bude drugačije”, rekla je Bernardova majka tada po izlasku sa suda.

Bernard je ove godine otišao još dalje. Ponovo je tužio roditelje što ne obilaze dovoljno groblje njegove sestre od tetke koja je odrastala više u njihovoj kući nego u svojoj.

Sada traži samo 100.000 dolara za svu tugu koju oseća prema sestri i što jedini u familiji obilazi njen grob, dok se roditelji i dalje šepure po kući “cmaču i grle”.

Samo što je sahranila sina (12), sanjala bizaran san: Posle 14 dana desila joj se najluđa stvar u životu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar