Samo mi se prikrao s leđa: Muškarac ušao u napuštenu kuću i pomerio ZAVESE kada se zaprepastio prizorom

Potom je čuo i korake na bini za ples

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: CCTV/Gloucester live printscreen

Tim ljudi Paranormalnog istražiteljskog servisa u Glosteru doživeo je veliko iznenađenje kada je krajem 2020. došao u napušteni pab i otkrio da u njemu zapravo ima “čudnih pojava”.

Albert Mening, vođa tima, došao je na poziv zabrinutih meštana koji su rekli da se nešto bizarno dešava u pabu koji je nekada bio omiljeno sastajalište Engleza.

“Dve i po godine primali smo pozive, ali zbog količine slučajeva nikako nismo mogli da dođemo ovde. Odmah po ulasku u pab, osetio sam da nismo sami. Gledao sam okolo, ali ništa nisam primećivao. Odjednom sam ostao sam u prostoriji. Pomerio sam zavese da vidim ima li nešto čudno iza njih, ali tada mi se s druge strane, s leđa, prikralo nešto nalik na duha i posmatralo me je. Ostao sam u šoku”, kaže Mening.

Brzo je pozvao ekipu ali duh više nije bio viđen.

“Pomerale su se zavese, čuo se neki zlokobni vapaj iz prostorije, ali ništa više nismo videli. U delu prostorije gde je bila bina za ples čuli su se koraci. Otišli smo u podrum da vidimo da nam neko nije priredio možda neslanu šalu, ali u kući zaista nije bilo nikoga”, dodao je on.

“Zaposednuta je!”: Lovac na paranormalno SNIMAO satima LUTKU, a onda se frapirao (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar