Komentari na vest "Radnik Lidla uz OVAJ izgovor uhvatio Anu za ruku i odveo u magacin, a tamo je doživela najveće poniženje" (15)

Ostavite komentar

 1. Radio sam više od godinu dana u Lidlu i mogu reći da je odlčan.. Musterije su odvratne (čast izuzecima) ali to pripisujem lošem mentalitetu i teraj dalje.. Kvalitet robe je pristojan a sve sto se kupi može i da se vrati..bez obrazlaganja reči uz račun..

  Odgovori
 2. pogledajte vi to, ona postavlja provokativne slike po netu a ne svidja joj se posle kad je neko tretira kao zenskog kera, ne smem da upotrebim onaj drugi izraz. Koga vise take zene ribaju ovde?

  Odgovori
 3. Ovo nije tačno, 1. Nikada ali apsolutno nikada se osoba ne pretresa pre kase. Tek kada prođe kasu ako si je video da je nešto uzela tada je vodiš na pretres. Znači tačno znaš šta tražiš i gde tražiš. 2. Lični pretres obavlja isključivo osoba istog a nikada suprotnog pola. Tako da, gospođa je uhvaćena pa je izmislila scenu, ništa novo i ja sam vatao x osoba koje su bez imalo blama došle sledećeg dana i nastavile po starom. To se zove Beogradsko šopingovanje, malo u korpu da se plati na kasi a malo u džepove da se ne plati i tako svaki dan.

  Odgovori
 4. 'Ajde saberi se i priznaj da li uopste ides u kupovinu i gde ili samo volis da se izlupavas. Ja bas volim da probam razne stvari i nove ukuse i cesto kupujem u Lidlu, pa niti je skupo, niti je roba loseg kvaliteta, a proizvodjacu sy bukvalno iz pola sveta. Stavise, Lidl ima mnogo veci izbor robe od mnogih "domacih" lanaca supermarketa, pa eto nama konacno prilike da porelativno pristupa;nim cenama probamo i ukuse na koje nismo navikli!

  Odgovori
 5. 1. Istorija Srba od Vladimira Corovica (i Milana St. Protica) 2. Cujte Srbi Arcibald Rajs 3. Knjiga o Milutinu Danko Popovic 4. Protestantska etika i duh kapitalizma Maks Veber-a 5. Igra Senki Tim Marsal ... Pa Srbi procitajte malo o sebi i stanju u kojem se nalazite i izvedite zakljucak kakva vas buducnost ocekuje. Hocete da imate drzavu a da ne citate knjige? Hocete da imate buducnost a da ceo zivot nista ne ucite? Hocete da imate buducnost a da vas vode najgori iz naroda?

  Odgovori
 6. Ma koje pretresanje...ja bi tu budalu istresa iz gaća...a tu lipu damu bi fino ispipa da vidim jel šta ukrala i to je to...

  Odgovori