JEZIVO

Naša pevačica pretrpela NASILJE pa objavila slike sa ogromnim MASNICAMA: Mislila sam da je čovek (FOTO)

Apelovala na sve žene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ NevenaHot

Bivša glumica filmova za odrasle i nekadašnja učesnica rijalitija “Parovi”, koja se poslednjih godina posvetila pevanju, Nevena Hot, oglasila se uznemirujućim fotografijama i porukama na Instagramu, objavivši da je bila žrtva nasilja.

Na fotografijama se vidi da ima masnicu na oku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Nema fotošopa, lice je ovakvo od plakanja, jer sam dozvolila nekome za koga sam mislila da je čovek… Udari me četiri puta… Budite pijani, drogirani… šta god… nema opravdanja da udarite ženu. Nisam dala na sebe do kraja… Žene, nemojte ni vi! Karma uvek dođe po svoje”, napisala je Nevena.

Foto: Printscreen/ Instagram/ NevenaHot

“Ja p**** nisam, pa neću imenovati nikoga, ali udarci jer nisam ćutala, ne dam na sebe i plašim se samo boga… i ovako otečeno oko… nek’ ide na čast onom koji je digao ruku na mene, i prijateljima koji su stali na njegovu stranu. P**** udaraju žene! Ja na sebe ne dam i tačka! Ne brini, neću ti ništa! Bog će! Ja se izvinjavam svojim prijateljima. Kad me je njihov prijatelj nazvao f*****, rekla sam mu da je p****, jajara, smrad, pa dobila šamar i plavo ispod oka. Nokat je pukao u samodbrani”, dodala je ona.

Foto: Printscreen/ Instagram/ NevenaHot

Nevena je za kraj napisala apel svim ženama da ne daju na sebe i ne dozvoljavaju ovave stvari.

Foto: Printscreen/ Instagram/ NevenaHot

Podsetimo, Nevenu Hot šira javnost je upoznala kao glumicu iz filmova za odrasle, kada je učestvovala u rijalitiju “Parovi” pre nekoliko godina. Ona je kasnije rešila da promeni zanimanje i poslednjih godina bavila se pevanjem.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar