Slavica Ćukteraš progovorila o MANIJAKU i psihopati koji joj je slao poruke: Molila sam ga da PRESTANE!

Pevačica je otkrila da je imala susrete sa raznim ljudima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/A. Nalbantjan

Slavica Ćukteraš se pre dve godine razvela od fudbalera Vladimira Avramova, njih dvoje su ostali u korektnim odnosima, a pevačica sada kaže da je spremna na novu ljubav, ali ne i za brak:

Slavica Ćukteraš sve zaprepastila izjavom: Ja sam sebi na PRVOM mestu pa tek onda DETE, zabole me uvo!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ne razmišljam o tome. Papir mislim da uništava taj odnos. Ovo je modernije doba, kao da ti stvara neki pritisak taj papir. Nije sve isto kao u vreme naših roditelja ili baka i deka. Dete je najveća obazva u životu, ne postoji veća. To je živo biće koje zavisi od tebe od prvog dana. Da li je gladno, sito… Nije lako odgajati dete. Jako puno strpljenja, vremena i živaca je potrebno… Tvoj život se promeni. Ukoliko bi došlo drugo, morala bih na početak da se vraćam. Mislim da u ovim godinama nisam spremna. Da sada imam dvadeset i tri godine, verovatno bih rekla da”, ispričala je pevačica.

Slavica je odgovorila i na pitanje da li dobija nepristojne ponude preko društvenih mreža:

Ovako se u domu Ćukteraša proslavlja Božić! Slavica za Objektiv priznala: Mama će da KUVA, ja ću da PEVAM

“Dobijam. Katastrofa! Ne otvaram takve poruke, ne ostavljam “seen”. To su bolesnici. Šta tebi može da bude u glavi da nekome šalješ nage slike? On mene ne zna… Pri tom, šalju lik. Šta je to, ne znam? Da li je to neka šifra u glavi?”, ispričala je Slavica i dodala da joj psihopate šalju fotografije genitalija i nagih delova tela, a jednom se i obratila, te ga zamolila da prekine.

VRATILA SE U PROŠLOST: Slavica Ćukteraš svojom odlukom iznenadila sve! Evo o čemu se radi! (VIDEO)Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar