Ovako se u domu Ćukteraša proslavlja Božić! Slavica za Objektiv priznala: Mama će da KUVA, ja ću da PEVAM

Pevačica se za Božić "namerači" na novčić iz česnice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: "Studio-Vav produkcija"

Pravoslavni pripadnici hrišćanske veroispovesti danas slave najradosniji praznik, rođenje isusa Hrista – Božić.

I naša estrada uveliko proslavlja praznik, a mi smo kontaktirali pevačicu Slavicu Ćukteraš koja nam je otkrila kako se u njenom domu slavi Božić i koji se to verski ali i tradicionalni običaji poštuju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Slavice, kako ćeš ove godine proslaviti Badnje veče i Božić? Da li će se nešto razlikovati od prethodnih godina zbog trenutne situacije sa koronom?

“Moram priznati da sam ja potpuno sluđena ovih dana zbog mog novog projekta “Slavica back to 2000’s show” koji je pre nekolko dana izašao i svakodnevno čitam reakcije koje su sjajne. Ova godina mi je počela lepo i zbog toga sam jako srećna. Tako da ćemo Badnji dan i Božić proslaviti srećni i nazdraviti novim uspesima. Biću sa porodicom, kao i uvek, to je vreme kada smo obavezno zajedno, tako da se ništa neće promeniti i ništa nas ne može poremetiti.”

Foto: “Studio-Vav produkcija”

Koji običaji se za ove praznike poštuju u tvojoj porodici?

“Pa zna se, na Badnji dan postimo, moja mama je pripremala razne đakonije, tako da smo dobro jeli i bili zajedno, to je najbitniji i najvažniji običaj, zar ne? Što se tiče Božića, česnica je moj omiljeni običaj, uvek se tome radujem, još otkako sam bila mala.”

Foto: “Studio-Vav produkcija”

Da li si ti ona koja izvuče novčić iz česnice?

“Nameračim se na to (smeh). Nije uvek bio moj, ne dobijem uvek ja novčić, ali na kraju krajeva, to nije ni važno, bitno je da smo zajedno i da se šalimo i smejemo.”

Da li si pripremila poklone za ćerku Viktoriju?

“Viktorija je dobila poklone i od tate i od mame za Novu godinu, gledali smo da joj ispunimo sve želje koje je tražila od “Deda Mraza” (smeh).”

Foto: “Studio-Vav produkcija”

Kakve đakonije će se naći na trpezi i da li ih sama pripremaš?

“Neee, za to je zadužena moja mama, ona je vrsna kuvarica, tako da se ja u to ne mešam. Ja ću pevati dok ona kuva, eto, tako ćemo se podeliti (smeh). Nezaobilazna je ruska salata, meni je to omiljeno, ali i neki slatkiš”, rekla je Slavica za Objektiv.rs.

VRATILA SE U PROŠLOST: Slavica Ćukteraš svojom odlukom iznenadila sve! Evo o čemu se radi! (VIDEO)

D.P.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar