MODNI OBRAČUN

Poznati kreatori o stajlingu bivše i sadašnje prve DAME AMERIKE: Jedna kombinacija vredi čak 70.000 evra!

Veliku pažnju na inauguraciji privukle su bivša prva dama Melanija Tramp i nova Džil Bajden

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Džo Bajden, novi predsednik SAD, položio je zakletvu, a njegov prethodnik Donald Tramp, napustio je Belu kuću. Veliku pažnju na inauguraciji privukle su bivša prva dama Melanija Tramp i nova Džil Bajden, čije su modne kombinacije za Objektiv prokomentarisali kreatori Igor Todorović i Saša Vidić.

Melanija u crnom „šanelu”, tričetvrt rukav, midl-suknja, salonka, bravo! Dok se gospođa Bajden obukla srazmerno njenim godinama. Sasvim lepo, odlična tkanina, kroj i dodatak ovog velura je osvežio celu priču, takođe, salonke koje su u tonu njenog celokupnog izgleda – sjajno”, rekao je Vidić, dok je Todoroviću posebno zapala za oko boja koju je Džil izabrala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Profimedia/Europa Press / Zuma Press

“Ne nosi ni crveno ni belo, dve boje američke zastave, već pažljivo izabranu tirkiz opciju kojom „namiguje” svetloplavoj kombinaciji koju je pre četiri godine nosila Melanija Tramp. Odgovarajuća haljina i kaput dizajnerke Aleksandre O’Nil, upotpunjeno rukavicama. Melanijina oproštajna haljina je, gle čuda, totalno crna, mada ne mislimo da je u žalosti povodom odlaska iz Bele kuće. Otišla je kao modna ikona, noseći klasičnu crnu jaknu od tvida, haljinu „dolče i gabana”, voljeni „lubuten” sa crvenim đonom i „birkin” torbu u crnoj krokodilskoj koži od preko 70.000 američkih dolara”, temeljan je bio Igor, a Saša se osvrnuo i na Melanijinu „guči” haljinu, u koju se presvukla na putu za Floridu:

“Odlična haljina, salonke je zamenila baletankama, naočare, frizura, sve baš kako bih ja voleo da vidim neke naše.”

Foto: EPA-EFE/STEFANI REYNOLDS/ POOL

Na Igora je poseban utisak ostavila Melanijina šarena haljina:

“Skoro tribalna haljina brenda „guči”, kojom kao da poručuje da se napokon domogla odmora.”

Džil Bajden se takođe presvukla nakon ulaska u Belu kuću.

“Gospođa Bajden nije baš modno zablistala u ovoj haljini”, zaključio je Saša, dok je Igor opet obratio pažnju na simboliku:

Foto: Profimedia/WALTER / Bestimage

“Gospođa Bajden ostala je lojalna dizajnerki Gabrijeli Herst, koja ju pratila tokom kampanje. Obukla ju je u belo sa vezom cvetnog motiva. Američki doprinos održivoj modi i zaradi po meri, gde se ne prave lageri i zagađuje životna sredina.

Lola Stojanović

OVU, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 22. JANUAR

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar