Ćerka Donalda trampa se VERILA i to na dan očevog poslednjeg dana u Beloj kući: Osećam se BLAGOSLOVENO!

Lepotica sve objavila na Tviteru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ProfimediaBrendan Smialowski / AFP

Tifani Tramp, najmlađa ćerka Donalda Trampa, objavila je na društvenim mrežama da su se ona i njen dugogodišnji dečko Majkl Bulos verili, a zanimljivo je da je ovu vest saopštila baš na dan očevog poslednjeg dana u Beloj kući.

“Bila je čast da se proslave mnogi uspesi, istorijske prilike, i da se naprave uspomene s mojom porodicom u Beloj kući, a nijedna nije bila toliko posebna kao veridba s mojim predivnim verenikom Majklom. Osećam se blagosloveno i uzbuđena sam zbog narednog poglavlja”, napisala je Tifani na Instagramu i Tviteru uz njihovu zajedničku fotografiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njen izabranik Majkl Bulos, inače američki biznismen, takođe je objavio njihovu zajedničku sliku sa opisom: „Veren sam za ljubav svog života”.

Tifani i Majkl počeli su da se zabavljaju na leto 2018. godine, a upoznali su se u Grčkoj, na Mikonosu. Sad se šuška da će živeti na Floridi, jer su tamo gledali imanja. Dvadesetsedmogodišnja Tifani je jedina ćerka Donalda Trampa iz braka s njegovom drugom suprugom Marlom Mejpls. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Džordžtaunu u maju 2020. godine. Zanimljivo je da je ime dobila po zlatarskoj radnji „Tiffany&Co.”.

Podsećamo da je Tifani Tramp u martu 2019. godine posetila našu prestonicu. Tada je turistički obišla Beograd i skoro sve znamenitosti. Čak je posetila i Skadarliju i probala srpske specijalitete. Nakon objave  mladog para o veridbi, mnogi su im čestitali i poželeli sreću.

Oproštajno pismo Melanije Tramp: “Donald i ja zaključujemo vreme u Beloj kući…”

Inače, Donald Tramp iz tri braka ima još četvoro dece, od kojih je javnosti najpoznatija njegova ćerka iz prvog braka Ivanka, s kojom je i sarađivao tokom predsedničkog mandata.

 

OVU, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 21. JANUAR

Foto: Objektiv.rs

M.M.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar