UŽAS

Poznati voditelj otkrio DETALJE susreta sa Mikom Aleksićem: Rekao mi je da upišem kurs za ČOBANE (FOTO)

Izvređao mu i roditelje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon što su se brojne poznate ličnosti oglasile u vezi slučaja učitelja glume Mike Aleksića, koji je uhapšen zbog optužbi svojih učenica da ih je zlostavljao, oglasio se i voditelj Dejan Stanković, poznatiji kao Kralj.

Dragana Mićalović pružila podršku ŽRTVAMA zlostavljanja i priznala da je i sama bila u SLIČNOJ situaciji

On je na svom profilu na Fejsbuku podelio svoje iskustvo sa školom pomenutog učitelja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“U školu glume Miroslava Mike Aleksića, hteo sam da se upišem kao klinac. Dobio sam odgovor da pošto mi roditelji nisu iz visokog društva, već zanatlije, nemam šta tu da tražim. Rečeno mi je da upišem kurs za čobane, pošto ću verovatno biti čobanin kad porastem. Ja sam u međuvremenu porastao i postao profesor, prevodilac, voditelj ali prvenstveno dobar čovek i zato kao profesor imam potrebu da se javno obratim svim roditeljima u Srbiji”, napisao je Stanković.

Ceca Bojković prokomentarisala slučaj Mike Aleksića: Mora biti STROGO KAŽNJEN

Foto: Facebook/Printscreen/ Dejan Stankovic Kralj

Glumac Slaven Došlo podržao Milenu i Ivu: Konačno je vreme da se OTVORENO priča o ZLOUPOTREBI položaja

“Roditelji, Mi, profesori, ne možemo da vaspitavamo vašu decu, možemo samo da nadogradimo kućno vaspitanje za koje ste jedino Vi zaslužni i zato apelujem na sve roditelje da ne dozvole ni jednom profesoru da arogantnim i prestrogim ponašanjem ‘vaspitava’ decu. Nemojte želeti ni da vam deca po svaku cenu postanu poznati i popularni, to je lažni sjaj koji je neke moje koleginice voditeljke odveo u prostituciju a neke kolege voditelje u svet narkomanije. Bolje pošteno raditi i kao pekar (jel da nije njih ne bismo imali hleb) ili čistač ulice (da nije njih živeli bi smo u smeću) i imati srećan život nego biti poznata glumica, manekenka, voditelj ili voditeljka kojima se životna sreća ugasi kad se ugase i kamere”, završio je voditelj svoju ispovest.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Treba da si zahvalan Miki. Kao profesor i prevodilac u Briselu sigurno bolje živiš nego sto bi kao "Kralj" vodeci glupe emisije i glupirajući se zarad zrna slave.

    Odgovori
  2. Svaka cast Kralju . USPESAN JE I VEOMA CENJEN SRBIN U BRISELU SA DUGOGODISNJIM ISKUSTVOM PROFESORA I SUDSKOG TUMACA. POMOGAO MI JE

    Odgovori

Ostavite komentar