ATRAKTIVNA CRNKA

Nikola Rađen ponovo ljubi PEVAČICU: Nakon razvoda od Ane Kokić uživa sa NJOM?! (FOTO)

Već tri meseca su u vezi?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/nikola_radjen

Nekadašnji reprezentativac Srbije u vaterpolu Nikola Rađen  već tri meseca je u ljubavi sa pevačicom koju smo upoznali u muzičkom takmičenju Pinkove zvezde, piše Blic.

Nikola Rađen priznao da je i dalje zaljubljen u Anu Kokić, nije je preboleo! (FOTO)

Prvi put nakon razvoda od pevačice Ane Kokić Nikola je ostvario ljubavnu vezu, i to sa atraktivnom Milicom Ristić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Ristic (@_milica_ristic)

“Već nekoliko meseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi. Ljubav ne kriju od očiju javnosti, te se često mogu videti u prestoničkim restoranima kako sami ili u društvu prijatelja provode vreme. Da su vrlo zaljubljeni, jasno je svima koji ih sretnu, jer ni javno ne kriju strasti, te se mogu videti i kako pred svima razmenjuju nežnosti”, rekao je dobro obavešten izvor za Blic.

Ana Kokić i Nikola Rađen zajedno!? (FOTO)

“Milica je takođe diplomirani ekonomista, ali se mnogo više bavi pevanjem. Najviše je nastupala po beogradskim klubovima i restoranima. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, te im zasad ljubav cveta. Ona je samo nekoliko godina mlađa od Nikole”, dodao je izvor za pomenuti medij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Ristic (@_milica_ristic)

“Za njihovu ljubav zna mali broj ljudi, tačnije, njihovi bliski prijatelji, ali to ne znači da se kriju. Jednostavno nisu želeli od toga da prave neku pompu, s obzirom na to da su tek na početku veze. Ipak, jako im je lepo zajedno, zato se ne skrivaju u javnosti, već ukoliko su u restoranu ili na nekom drugom javnom mestu, slobodno razmenjuju nežnosti. Ne mare za radoznale poglede, već se ponašaju opušteno”, zaključuje on za Blic.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (1)

Ostavite komentar